Act Compatible
פורסם: שני 20 מאי,13 13:37
לא משנה, גם ההטרדישיונל עולה משהו כמו 7800. המחירים ברצפה יחסית - וטובים יותר מאלה שתקבל בחו"ל.
כנ"ל אם תבדוק סטראט אמריקאית 4700 שקל, דלוקס 5700, וזה נמשך כך כבר תקופה.
קניתי גיבסון SG לא מזמן ב4200. זה דגם שבעשור האחרון עלה כ-8000.
כנראה ש-
א. השוק חלש
ב. דגמי גיבסון ופנדר החדשים (2013) בדלת, ואטרקטיביים בהרבה. לדוגמא - SG 2013 באה עם גיבסון קלאסיק 57 ועם פיקגארד קטן ולא כנף העטלף הענקי, ואילו סטראט אמריקאית 2013 באה עם קאסטום פיפטיס - פיקאפ שעד לאחרונה היה שמור לדגמי הקאסטום שופ.
לכן אני מניח שהם נפטרים מהמלאי, והמחירים יעלו בקרוב - אך לא יותר מידי, כי השוק באמת חלש (למרות שכל אידיוט מפרסם לס פול סטאנדרט 2008 ב-10000 שקל בבזאר).
אם אתה רוצה לס פול, קנה עכשיו!
פורסם: שני 20 מאי,13 13:52
עזוב, הבעיה היא לא הגיטרות אלא ניהול המלאי שלהם והמצב הכלכלי שלנו.
כשלס פול סטאנדרט עולה 6500 שקל, ואנשים ביד שניה מבקשים 10000 שקל, בלי היסוס הייתי הולך על החדשה.לך לחנות, תנסה את כולן עד שתמצא אחת שתקרא לך. תקבל גם אחריות וסטאפ על הדרך.
כלי זמר נתקעו עם המלאים שלהם כי הם התנהגו כל השנים כמו חזירים. אני מקווה שעכשיו הם מוכרים במחירי הפסד, אבל אני מניח שזה לא המצב, בטח המחיר הסיטונאי שהם קנו בו היה נמוך יותר. תשואה גבוהה על ההשקעה במחיר כזה הם בטח לא עושים.
פורסם: שני 20 מאי,13 14:46
כן, דווקא את אלה הם לא הורידו. ממילא יש להם בודדים, אחד בת"א ואולי עוד יחידה או שתיים בסניפים האחרים. הם הורידו את הלס פול סטנדרט וסטודיו, את האס ג'י סטנדרט וסטודיו, את הסטראט אמריקן סטנדרט ודלוקס. מה שמפוצץ להם את המחסנים, לא מה שהם מחזיקים שלוש יחידות ובשביל המשוגעים שישלמו 15000 שקל לגיטרה חשמלית כי הפיניש שלה שופשף בנייר זכוכית ישן.