אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון את המודעה הבאה ואם לא אז סילחו לי
אמנם אני לא המשתמש הכי פעיל בפורום הזה אך במהלך השנים למדתי מכם המון רק מקריאה בפורום.
כעט אני רוצה להציג בפניכם גאווה אישית שלי, שבמקרה או שלא, היא גם ישראלית.
לקח לי זמן להפוך למשהו מסודר ומושקע ולא רק בנייה לחברים והמעגל הקרוב, אך בסופו של דבר זה קרה.
הקמתי חברה לייצור פדאלים בשם Pure Tone Pedals
החברה עוסקת בייצור פדאלים לגיטרות (גם בס).
קודם כל מזל טוב והרבה
אני מכיר את ההרגשה של ליצור מוצר בסגנון הזה, זה נפלא ובאמת שתצליח מכל הלב.
לא התעמקתי יותר מדי אבל דבר אחד ישר קפץ לי לעין, אולי לא ראיתי טוב אבל אתה משתמש בניטים בצדדים ?
אם כן, תמצא תחליף לזה בהקדם, זה נותן טאץ' של קומבינה למוצר וחבל כי המוצר כשלעצמו נראה יפה מאוד.
ניטים בפדאלים ושו"ת זה big no no
שיהיה בהצלחה. _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
גדולים ממני כגון Pete Cornish (מורי ורבי) שאני מניח שאין צורך להציגו משתמש באותה שיטה וגם רבים אחרים.
ואם אתם מהמעטים שאינם מכירים אותו, שווה להעיף מבט על המוצרים שהוא בונה ועל רשימת הלקוחות הכבדה ביותר שלו. Carlos Santana, David Gilmour, Eric Clapton, Jimmy Page, Jeff Beck , Steve Rothery ועוד
ועוד....
אז אני מניח שאם זה טוב להם זה טוב לי .
אבל, אני לא שולל את האפשרות "להעלים" אותם למרות שיש להם שימוש חשוב ביותר. _________________ The Purest and Clearest Noise Free Tone
you can get out of your rig.
זו רק עצה ואתה כמובן תעשה מה שטוב לך אני בניתי לוח הרחבה ללוח מידי של Fractal Audio.
תאמין לי שבורג M5 או משהוא בסגנון עם פאזה (הבורג יוצא באותו גובה עם המארז) נראה הרבה יותר טוב ונקי מאשר ניטים.
כשקוראים לך Pete Cornish, אתה יכול להשתמש בניטים
אני באופן אישי סולד מזה.
בהצלחה _________________ ==============
למכירה בבזאר
==============
אכן - גאווה ישראלית.
חיפשתי את המילה ISRAEL בכל האתר שלך ואני חושש שהיא כנראה לא כתובה.
בודאי לא באופן בולט.
אני אשמח להתגאות אבל נראה לי שאתה לא כל כך גאה.
האתר מקסים - בהיר מאד.
לגבי איכות המוצר - לא שמעתי. אני מקווה להיתקל בו בקרוב.
בהצלחה
א. צורם (לי) בתאור המוצרים:
"We use ONLY high quality components such as audiophile hookup wire, high quality led’s , 1% metal film resistors, high grade film capacitors , true bypass 3pdt switches and of course our Laser Engraved enclosures"
איך בדיוק נחשבים LED איכותי (?...) וקופסא עם חריטת לייזר ל'רכיבים איכותיים' של המכשיר?
ב. רשום: Maximum Output Load...............2 M ohm
בד"כ מציינים את נתון התנגדות העומס המינימאלית, שמתחת לה יש העמסה של היציאה.
עלייה בהתנגדות = ירידה בעומס לא מהווה בעייה בד"כ...
ג. במקום אחד כתוב:
Use only with a compatible 9Vdc....
וכמה שורת מתחת מופיע: