תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:06
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
התייעצות לגבי מכשול בכרטיס קול
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  amirha  
התייעצות לגבי מכשול בכרטיס קול
הודעה פורסם: שני 08 יול',13 21:53   
שלום,
אני דיי חדש בתחום ההקלטה וההפקה, ואני רוצה לשמוע את העצה שלכם לגבי בעיה שנתקלתי בה.
אני משתמש בכרטיס קול שנמסר לי מחבר, tascam us-800. להקלטות הוא מתאים לי מאוד, עם 6 כניסות ממש היה אפקטיבי להקלטת תופים.
אחרי כמה הקלטות, התחלתי לחפש זוג מוניטורים, ואז שמתי לב שלכרטיס קול הזה אין יציאות PL למוניטורים בכלל אלא רק RCA שזה איכות ירודה.
ניסיתי לחשוב מה אני יכול לעשות, והמסקנות שהגעתי זה או לקנות כרטיס קול חדש ונורמאלי, או לקנות כרטיס קול זול לא מדהים, וכשאני מקליט אז להשתמש בTASCAM וכשאני עורך אז להשתמש בכרטיס החדש שיהיה.

האם יש למישהו איזה רעיון אחר? משהו שאפשר לנסות?
או המלצות לכרטיס טוב מרובה כניסות?

תודה,
אמיר
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שלישי 09 יול',13 04:56   
תמיד רצוי לרכוש כרטיס אחר שעומד בתקני אודיו מקצועיים יותר מבחינתך, ולא המחברים הם דווקא שיקבעו, למרות שהם כן מרמזים משהו על הייעוד והרמה של כל הממשק.
שני כרטיסים זה פתרון גרוע, וספק אם יעבוד בכלל על מחשב אחד.
הברירות הן שימוש במעביר או כבל מותאם לחיבורי RCA או לשדרג לכרטיס איכותי יותר, אם חדש או יד שנייה מהבזאר. ראה בפורום בנושא המלצות.
הודעה פורסם: שלישי 09 יול',13 06:08   
כן.. מה שחששתי..

טוב
תודה!
UV
Supporter
הודעה פורסם: שלישי 09 יול',13 17:39   
rca לא בהכרח "פחות איכותי" מ-PL. יש הרבה מוצרי סטריאו עם חיבורי RCA עם איכות סאונד מצויינת. חלקם מוצרי בוטיק שעולים עשרות אלפים ונשמעים בהתאם.

אם מדובר על PL מאוזן, מה שנקרא TRS, שיש בו שלושה מגעים אחד לסיכוך אחד למינוס ואחד לפלוס, יש כאן יתרון מבחינת עמידות לרעשים אבל זה עדיין לא פוסל מוצר עם חיבורי RCA. קנה מתאמים וחבר למוניטורים, ברגע שתהיה בטוח שהכרטיס הוא זה שמגביל אותך תוכל להחליף. מקסימום הפסדת את עלות המתאמים.

מה שכן יש מוניטורים עם כמה סוגי חיבורים כולל RCA. קנה אחד עם RCA או PL בנוסף ל-XLR (שהוא כן מומלץ יותר, לא בגלל איכות בהכרח אלא בגלל עמידות וסטנדרט מקצועי).
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון