היי לכולם,
כבר כמה זמן יש לי רעש מעצבן במערכת שאני לא מצליח לנטרל. הרעש בא והולך, לכאורה ללא תבנית מסוימת.
מדובר בתדר אחד ויחיד (סינוס) של 9000 הרץ, כשאני פותח עליו EQ צר אני מצליח להעלים אותו, אבל זה עדיין ממש מעצבן.
שרשרת הסאונד שלי כוללת:
ממשק אודיו: RME FireFace UC
מחשב: Macbook Pro Retina 15"
תוכנה וגירסה: Logic 9.1.8
האם יכול להיות שמדובר בהפרעה שמקורה במכשיר חשמלי אחר? מזגן, מקרר וכו'?
אשמח לתובנות
תודה _________________ Macbook Pro 15" i7 16GB RAM | Logic Pro X | RME Fireface UC | Adam A7X |
Synthogy Ivory II | Roland A-88 | Omnisphere | Rhodes Suitcase 73 Mk I
למעשה זה מחשב שני שעושה את הבעיה - לעומת המק הקודם שלי, Macbook Pro 13" 2011 _________________ Macbook Pro 15" i7 16GB RAM | Logic Pro X | RME Fireface UC | Adam A7X |
אנסה לנתק מהחשמל בסשן ההקלטה הבאה ואעדכן פה
הכרטיס מקבל מתח משנאי _________________ Macbook Pro 15" i7 16GB RAM | Logic Pro X | RME Fireface UC | Adam A7X |
האם זה קורה רק בעת הקלטה או באופן קבוע?
יש לך מצב להשיג כרטיס קול אחר ולבצע בדיקה?
בדקת שזה לא מהמוניטורים? _________________ MOE - MADEONEARTH
Custom Made Synths And Effects
זה נכנס להקלטה אז זה לא מהמוניטורים
זה לא קורה כשאני מקליט מחוץ לבית אז זה כנראה לא הכרטיס
זה קורה רק כשאני מקליט - גם כשהקלטתי גיטרה באס (דרך Sans Amp על סוללה) וגם כשהקלטתי את ה-Rhodes שלי באמצעות כבלי סטריאו. אבל הרעש לא קבוע, הוא בא והולך. _________________ Macbook Pro 15" i7 16GB RAM | Logic Pro X | RME Fireface UC | Adam A7X |
נסה לנתק בכל פעם שאתה עושה הקלטה מכשירי חשמל שנכנסים כל כמה דקות לפעולה, כמו מזגן, מקרר, זאת בדיקה שחייבת להתבצע בסבלנות אז קח לך קצת זמן פנוי שב מול המוניטורים ותקליט ותעשה ניסוי.
בהצלחה ותעדכן, זה מסקרן אותי מאוד _________________ MOE - MADEONEARTH
Custom Made Synths And Effects
במקרה הכי גרוע ישנה אפשרות לשים פילטר על החשמל
מכוון לתדר הזה, צמצא חשמלאי שיודע לטפל בבעיה _________________ יורם לב - יעוץ אקוסטי, ציוד אנלוגי, 050-4295458