פורסם: שישי 26 יול',13 17:26
כמו שתם כתב, אני גדלתי לעולם הדיגיטלי לגמרי, וכשהתחלתי לעבוד עם ה Comand8 של Avid, הרגשתי שזה מאט לי את הקצב של העבודה, ומסרבל לי את החיים.
היום אני לא יכול בלעדיו, אני מרגיש הרבה יותר כיף וזורם עם הקונטרולר.
עניין של הרגל והסתגלות.
פורסם: שבת 27 יול',13 07:19
מצאתי ביוטיוב כל מיני שימושים לקונטרולרים של ברינגר. הם יכולים להיות קונטרולרים לשימושים "שוטפים", והם גם יכולים לשמש לדברים פחות קונבנציונאליים. כנראה תלוי בעיקר בסבלנות שיש למשתמש לתפור את הקונטרולר למידותיו וצרכיו, ועד כמה המשתמש חופר וחופר במכשיר וסוחט ממנו את המקסימום.
פורסם: שלישי 30 יול',13 00:05
אחחח. החיים מסובכים. אני רוצה למכור את הברנגרים - ואז אני נתקל בהדגמות נוספות. הפעם - לא דברים "הרפתקניים" כמו טים אקסייל, אלא הדגמות שמראות את הצדדים היותר שימושיים/שוטפים של הברינגרים.
סרט אחד מראה הדגמה של מישהו שיכול מpreset אחד ב BCR2000 לשלוט במיקסר של אבלטון, כולל אי-קיו, שליחות, חזרות, ווליום, פאנינג, mute, solo, אפקטים ועוד. עקבתי אחרי הסרטון,ואפשר לראות כל הזמן שהפריסט עצמו נשאר אותו פריסט. פשוט הוא משתמש בכפתורים כדי "לדפדף" באבלטון לייב (רק שאני לא בטוח שיש כזה טמפלייט מוכן לקיובייס):
והדגמה נוספת של שימוש כבד בברינגר לצורך אי-קיו בקיובייס. האנקודרים למעלה משמשים כ mute\solo, וגם שימוש בסיסי באי-קיו.
החלק המעניין מגיע לאחר מכן כאשר הוא משתמש בכפתורים על מנת לבחור כמה נקודות אי-קיו הוא רוצה, ואז שאר האנקודרים משמשים אותו בעבודת החיתוך:
נראה שבשני המקרים כמעט ולא משתמשים בעכבר (אם בכלל). נראה שימושי מאוד. השאלה היא עד כמה קשה להגיע למצב בו יש לך template שממופה באופן מושלם כזה, המתייחס לכל פרמטר ופרמטר.
והשאלה השנייה - שאלת השאלות - מה יותר אפקטיבי ומה יותר כיפי בשביל סכום הכסף הזה?
- צמד הברינגרים היכולים להפוך את עבודת ההפקה לנעימה יותר?
- או ללכת על משהו כמו מאשין, כדי ליצור ביטים קצת יותר בכיף מאשר להקליק עם עכבר על מכונת תופים ווירטואלית?
בכל אחד מהמקרים - יש "שטח" שמכוסה על ידי קונטרולר פיזי שהופך את העבודה לכיפית יותר, אבל משאיר את התחום השני ל"עבודת עכבר" סטנדרטית.
מה עדיף יותר בעיניכם - ולמה?