תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 13:58
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
שאלה- האם יש מיסים על יבוא סינתים ( חוץ ממע''מ )
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (100) ›
לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  DomCobb  
שאלה- האם יש מיסים על יבוא סינתים ( חוץ ממע''מ )
הודעה פורסם: רביעי 31 יול',13 03:15   
אני מעוניין לקנות את ה MINIBRUTE דרך JRR

יוצא 425 דולר + 99 דולר משלוח + 200 שקל שחרור ממכס על ידי הדואר - יוצא סך הכל כ 2350 שקל לעומת 3300 בפאנקי

האם צריך לשלם מיסים נוספים או שיש רק מע''מ ?

תודה
zahush76
הודעה פורסם: רביעי 31 יול',13 06:48   
הכללים הם כדלהלן (הבאתי מספר סינטים בייבוא אישי,כך שיש לי ניסיון מסוים):
סינטיסייזרים מסווגים כקוד 7059 בדרך כלל, מכיוון שמדובר בכלי נגינה - אבל אלקטרונים.
הבסיס הוא לשלם 12% מכס, ואז 18% על הסך הכל. הם מחשבים את הסכום על פי מה שכתוב במסמכים המצורפים לחבילה, ואם אין - הם שולחים למעריך שבודק ומחליט מה הסיווג.

ישנה אפשרות של פטור ממכס במקרה הבא:
אם אתה מתאם עם היצרן/מוכר מראש שייצרף דבר שנקרא "תעודת מקור / הצהרת מקור" (Certificate Of Origin \ Decleration Of Origin). זו הצהרה או מסמך רשמי המעיד שהסינטי מיוצר באירופה או ארה"ב, מחלקים שמקורם באירופה או ארה"ב. בגלל שיש הסכמי סחר בין ישראל למדינות הללו - אם מקורו של המוצר הוא באירופה או ארה"ב/קנדה אז הוא פטור ממכס - בתנאי שיש תעודת מקור.

במידה ואתה קונה מחנות כמו JRR - אין סיכוי שתקבל מהם תעודת מקור, מכיוון שהם לא היצרן, ארטוריה. כך שעליך לצפות למע"מ + מכס.
הפער בין חו"ל לראץ במקרה הספציפי הזה מצטמצם מאוד וכבר עדיף לך לקנות מחנות בארץ, עם אחריות.
יש מקרים שמשתלם לייבא באופן אישי (כשהפער במחירים משמעותי, או כשמדובר בסינטי שאין להשיג בארץ). זה לא המקרה.
Isak.MOE
תומך
הודעה פורסם: רביעי 31 יול',13 11:08   
את הסינט הנ״ל ממליץ לקנות בארץ.
לפני כן לך תשמע וקבל הדגמה, תתרשם מהמפלצת הקטנה ואז תחליט #smile

IsakE.MOE@gmail.com - drop me a line
My YouTube Channel
facebook
בוגי
הי zahush אם אפשרי לך , הם תוכל לתת דוגמאות
הודעה פורסם: רביעי 31 יול',13 13:06   
על סינטים שייבאת באישי ,ופרטים :כמה חסכת, מאייפה קנית ,זמן משלוח וכו
נראה לי שתהיה בזה תועלת גדולה לחברים פה !
תודה רבה :-)
zahush76
הודעה פורסם: חמישי 01 אוג',13 05:16   
במקרה שלי, השתמשתי בייבוא אישי רק במקרים בהם היה מדובר בסינטים שאי אפשר להשיג בארץ - כך שאני לא יכול לדבר על "חיסכון" לעומת המחירים בארץ. אין לי בסיס להשוואה.
לעומת זאת כשהתעניינתי בסינטים שכן ניתן להשי בארץ פשוט הגעתי למסקנה שהפער לא שווה את זה, ועדיף לקנות כאן.
בכל מקרה, את הסינטים שהבאתי בייבוא אישי קניתי מהיצרנים ישירות, ולא מחנות. גם לא ניתן היה לקנות מחנות מכיוון שמדובר בסינטים המיוצרים בכמויות קטנות.
Kirkagur
Expert
הודעה פורסם: חמישי 01 אוג',13 10:25   
אין מכס על סינתיסייזרים, רק מע"מ. הבאתי סינתיסייזרים רבים עד היום ומעולם לא חוייבתי במכס.
zahush76
הודעה פורסם: חמישי 01 אוג',13 10:35   
הסינטים שהבאת היו עם קלידים? או רק מודולים?
Kirkagur
Expert
הודעה פורסם: חמישי 01 אוג',13 11:24   
כל הסוגים והמינים, עם קלידים ובלי. הכי קרוב היה כשהבאתי את ה-Deopfer Dark Energy וניסו לשכנע אותי במכס שזה מיקסר. שיעור סינתזה קצר הבהיר את העניין.
  DomCobb  
הודעה פורסם: שישי 02 אוג',13 00:57   
גם אם מחשבים את המכס ( שלפי מה שKirkagur אומר אין בכלל ) עדיין יוצא יותר משתלם . דיברתי עם JRR והם מוכנים למכור ב399 דולר . שזה 1436 שקל לפי 3.6 לדולר + מכס 12 אחוז זה כבר 1608 ועוד מע''מ 18 אחוז זה כבר 1898 שקל . המשלוח יוצא 320 שקל ואנחנו כבר ב 2218 שקל ועוד כ200 שקל ( סביר להניח שפחות ) לחברת השליחויות על השחרור מהמכס זה יוצא 2418 שקל .

לעומת 3300 בפאנקי - 882 ש''ח הבדל . אפילו אם יעשו הנחה ל3000 זה עדיין 500 שקל הבדל .

שכל אחד יעשה מה שנוח לו , לפי דעתי לשלם עוד 500 שקלים במקרה הזה זה ממש לא משתלם , ואם לא יהיה מכס אז הפער גדל עוד יותר .

לילה טוב #smile
zahush76
הודעה פורסם: שישי 02 אוג',13 08:16   
ציטוט:
כל הסוגים והמינים, עם קלידים ובלי. הכי קרוב היה כשהבאתי את ה-Deopfer Dark Energy וניסו לשכנע אותי במכס שזה מיקסר. שיעור סינתזה קצר הבהיר את העניין.

שמע, כל זה טוב ויפה. לפעמים עובד ולפעמים לא. אחותי הביאה מארה"ב את ה-Boomstar 5089:
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא

במכס התעקשו שזה "מעבד צליל" - אף על פי שכתוב במפורש שזה סינטיסייזר. ניסיתי להסביר שזה כלי נגינה, אבל הם לא הבינו איך בדיוק זה כלי נגינה.
אז מכיוון שאנחנו רוצים להיות מדוייקים כאן, ולא להעיף הצהרות כלליות לאוויר - הנה הלינק לתעריף המכס. אנא האר את עיניי ומצא לי מה הסיווג שמתאים לכלי כזה כמו הבומסטר או הדארק אנרג'י:

תעריפי מכס

מה שנמצא תחת "כלי נגינה" הוא בעיקר פסנתרים, כינורות, חלילים ושאר כלי נגינה אקוסטיים.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

לך לעמוד 1, 2, 3   הבא
עמוד 1 מתוך 3

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון