תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:04
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  DomCobb  
שאלה על מס כאשר קונים סינתי משומש מחו''ל + מקרה של טרייד
הודעה פורסם: ראשון 04 אוג',13 21:26   
שלום לכולם

יש לי אופציה לעשות טרייד מול מישהו מחו''ל על הסלים פאטי שלו ( הוא רוצה אבלטון סויט 9 שיש ברשותי ) .

השאלה שלי היא האם אני צריך לשלם על זה מכס או מע''מ ? האם זה עובד שונה עם מוצרים יד שניה או שיקחו לי מס לפי מה שהמוכר ירשום ?

במקרה שזה מה שהמוכר ירשום , אני יכול פשוט לבקש שירשום סכום נמוך כמו 100 דולר ואז לא יהיה שום תשלום ?

תודה מראש #thumbsup
אסף
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 05 אוג',13 01:55   
רשמית, מוצר ממוסה על פי המחירון שלו (המחירון במכס). לא משנה אם החלפת, ולא משנה מה רשמת על החבילה.

בפועל, אם המוכר ירשום משהו הגיוני, הסכום הנקוב ימוסה, משום שאין להם כוח לחפש ערך אמיתי (למשל, אם הזמנת אוזניות ב-1500$ והמוכר רושם 40$ על החבילה, יש סיכוי לא רע שהיא תעבור ללא מסים כלל, משום שערך החבילה נמוך מ-$50). אם ירשום משהו לא הגיוני זה יעורר חשד של איזשהו פקיד מכס בדרך והוא ילך לחפש ויקנוס אותך.
הודעה פורסם: שני 05 אוג',13 05:48   
אם המוכר או היצרן רושמים על הקבלה מצורפת סכום נמוך יותר (בין אם זה יד שנייה או חדש) - למה אתה "תחטוף"? במקרה זה אתה לא זה שביצע עבירה אלא מי ששלח לך את החבילה. לא?
Ilan Shaari
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 05 אוג',13 06:34   
במכס כבר מזמן גילו את האינטרנט ואיביי ובמידה ומשהו לא נראה להם הם בקלות יכולים לברר את המחיר. גם של מוצר יד שניה. במקרים מסויימים הם ישאלו לגילו של המוצר ואז ישתמשו במחיר של מוצר חדש ויחשבו את הפחת עבור כל שנה שחלפה ואת המס יחשבו לפי המחיר שהתקבל.
חשוב: אל תסתמך על המחיר שרשום על החבילה. במידת האפשר תציג להם אישור תשלום. זו הדרך הכי בטוחה.
ehudk
Act Compatible
הודעה פורסם: שני 05 אוג',13 06:56   
רוב הדברים פטורים מהכל עד סכום של 75$. אם הוא רוצה לרשום סכום נמוך זה העניין שלו....

וינסטון צ'רצ'יל
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון