תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:29
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
איטום חדר מרעשים (משאר הבית)
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  elya  
איטום חדר מרעשים (משאר הבית)
הודעה פורסם: רביעי 14 אוג',13 00:54   
שלום לכולם!

אני מוזיקאי שער בלילות וישן ביום! בלילה מנגן, וביום יושן וכל רעש הכי קטן מעיר אותי!
החדר שלי סמוך לשאר החדרים בבית...

מה אוכל לעשות בכדי לאטום את החדר שלי משאר הבית שלא ישמעו בלילה כשאני "מרעיש" וביום שאני לא אשמע שום רעש? במילים אחרות איטום טוטאלי מכל רעש ומחדרים סמוכים...

תודה רבה מראש לעונים!
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: רביעי 14 אוג',13 06:19   
כיוון שלא פירטת סביבתית, אציע בכללית לבחון היכן עובר אור ואוויר כי הולכת הקול הכי קלה משם, כולל מסגרות, מנעול וסף של פתחים. לאחר מכן דלתות וחלונות אם אינם מנחיתים מספיק, ניתן להשתמש בחומרים בולמים, תלוי כמה הנחתה אתה צריך כדי לא להתעורר או להפריע לאחרים. מכאן זה לבחון חורים ומעברי אוויר חבויים בקירות.
כעומק ההנחתה הנדרשת, בהתאם סוג החומר והעלויות.
קח בחשבון שאטימה מוחלטת ללא החדרת חמצן לחדר היא מסוכנת, מרדימה והופכת את הכל ללא כדאי.
מדידות ראשוניות
הודעה פורסם: שבת 17 אוג',13 12:13   
כרגע אני לא רוצה להרחיב יותר מדי אבל השלב הראשון הוא לקנות מד דציבלים או להזמין אקוסטיקאי שישתמש באחד ולבדוק איזה "רעש" מקסימלי נוצר בחדר ומחוצה לו לדוגמא לנגן בתוך החדר (לעשות רעש מקסימלי בעזרת רמקולים או כלי המוסיקה) ולבדוק כמה רעש נוצר מחוץ לחדר ולחילופין לעשות רעש מחוץ לחדר ולבדוק כמה רעש נוצר בתוך החדר כך תדע מה ההנחתה לה אתה זקוק...stc מייצג סקאלה של הנחתה אך לא כוללת באופן שמייצג נכון את תחום התדר הנמוךהשאלה היא מה מעיר אותךֿ או מפריע לך בלילה אם זה רק דיבורים ותדרי ביניים וגבוהים מבחוץ יכול להיות שבנייה בעזרת גבס בלבד(כל עוד היא נכונה תספיק) איטום אקוסטי הוא בדרך כלל יקר והשאלה היא שוב למה אתה זקוק בדיוק...
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון