תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:58
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
RackVax - הצעד הדיגיטלי הבא ?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  ArielY  
Supporter
RackVax - הצעד הדיגיטלי הבא ?
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 01:26   
למשתמשי הוריאקס באשר הם....זה בשבילכם

בעיקרון זה אלקטרוניקה של וריאקס 500 או 700 במארז "19 אבל מה שיפה פה זה האפשרות להתחבר גם עם כבל 13 פין של פיקאפ מידי של רולנד (GK) מה שאומר....שתאורטית זה יכול להתלבש על כל גיטרה.
dushi
Act Compatible
איזה יופי...
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 07:23   
מעולה מעולה. האמת שאני מחכה הרבה זמן שמשהו כזה יצא. :thumbsאברר לגבי המכשיר ואולי אקפוץ למים. חג שמח.
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 08:52   
אני חושב שאם תנסו את הוריאקס ג'יימס טיילר, תבינו שכל הסידור הזה מיותר לחלוטין, זו גיטרה נהדרת (חוץ מהפיקפאים שהם בסדר לא יותר) שבמקרה יש בה גם וריאקס, וקשה לי להאמין שיהיה לך נוח לעצור באמצע הופעה בשביל להסתובב ולהחליף מודל או טיונינג. ואגב המודלים החדשים שיצאו לפני חודש נשמעים מעולה.
  ArielY  
Supporter
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 10:12   
ציטוט:
אני חושב שאם תנסו את הוריאקס ג'יימס טיילר, תבינו שכל הסידור הזה מיותר לחלוטין, זו גיטרה נהדרת (חוץ מהפיקפאים שהם בסדר לא יותר) שבמקרה יש בה גם וריאקס, וקשה לי להאמין שיהיה לך נוח לעצור באמצע הופעה בשביל להסתובב ולהחליף מודל או טיונינג.

ל RackVax יש גם MIDI in/out כך שאני מניח ששליטה באמצעות לוח מידי פשוט היא עניין טריוויאלי.

המכשיר עצמו לא זול בכלל, כ 1100$ (כמו JTV תכלס) אבל ה+ הגדול פה זה היכולת שלו לעבוד עם כבל 13 פין = פיקאפ מידי GK של רולנד מה שאומר שכל גיטרה שיש לך אוטומטית יכולה להפוך לוריאקס ע"י התקנת הפיקאפ הזה.
אתה לא חייב להשתמש בוריאקס האמיתית אלא יכול לעשות את זה עם כל גיטרה שלך ומנסיון רב אישי, לטעמי הוריאקס עצמן (כולן ללא יוצא מהכלל) מכוערות וגם לא נוחות.

מצד שני, יש הבדל באיכות הדגימות ויכולת העיבוד של הוריאקס הישנות לעומת ה JTV.

מצד שלישי, הפרדה של אלקטרוניקה רגישה מהגיטרה, יכולה רק להועיל.
אני מכיר כמה סיפורי זוועה על JTV (גם קוריאניות וגם אמריקאיות) שחדלו לעבוד אחרי חודש או חודשיים של נגינה.

שורה תחתונה איך שאני רואה את זה: המוצר הזה לא הכי משתלם מכיון שבאותו מחיר (אם לא פחות אפילו כיד2) ניתן לרכוש את הרולנד VG-99 אשר עובד גם כן עם אותו פיקאפ מידי (GK) והמכשיר הזה נותן כל כך הרבה בנוסף על ההדמיות ומעבר לכך ההדמיות עצמן נשמעות לא פחות טוב!
וזה מנסיון רב עם וריאקס 300 + 600, 2 קסטום וריאקס (1, 2) וגם ה VG-99.
ogeva
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 10:42   
יש לי וריאקס 700 שקיבלתי מוירץ בטרייד לפני מספר חודשים, אני חייב להגיד שזו גיטרה נוחה ובנויה היטב.
והיא נשמעת... כמו וריאקס. יש את כל המגוון וזה אחלה כלי, אבל חלק מהמודלים טעונים שיפור.
אני מאוד מתלבט אם למכור אותה (היא עכשיו בבזאר) ולקנות את אחת החדשות. גם לטעמי הן מכוערות. בווילד גיטר שמעתי אותן ללא העדכון והן נשמעות דומה מאוד לישנות. אבל... יצא עדכון לחדשות ולא לישנות, אז תכל'ס זה מוצר גמור כבר. אני אוהב ב-700 את האקוסטיות, 12 מיתרים וטלה. וחלק ממצבי הלס פול. אבל גיטרות הנפח לא נשמעות טוב (וזה דווקא משהו שיש לי שימוש בשבילו) חלק ממצבי הלס פול מאוד "מנוזלים", והססטיין בסטראט קצת מידי ולא טבעי. לכן אני שוקל לשדרג.
למישהו יש נסיון עם הדגם החדש וגם הישן ויכו לחוות דעה מנסיון?
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 10:50   
ציטוט:
למישהו יש נסיון עם הדגם החדש וגם הישן ויכו לחוות דעה מנסיון?

אני חושב שלאילן, לא ? #smile

עריכה: עכשיו שאני נזכר בזה, גם לאלון אבל הוא כבר לא מסתובב פה יותר.
אם תרצה אני יכול להעביר לך את המייל שלו בפרטי, אני מניח שהוא ישמח לתת חוות דעת על שתיהן (היה לו 700 ועכשיו JTV)
וירץ
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 11:14   
ב 700 אכן האקוסטיות 6 ו 12 מיתרים היו מצויינות ואני חושש שהן פחות טובות בעדכונים שאחרי, אבל עדין לא מספיק התנסיתי כדי להיות בטוח, אולי זה רק תכנות של ווליום.
לגבי השאר אז רוב הסאונדים מאוד השתפרו בגרסה האחרונה, אבל משום מה רובם הם בווליום חלש וצריך לסדר זאת עם התוכנה. אחרי כל הסידורים אז העדכון האחרון בהחלט משדרג את הענין. לגבי גיטרות הנפח אז רק הגרטצ' השתפרה בעיני. כעיקרון השידרוג העניק לכל הדגמים יותר ברק ופאנצ' בגבוהים, מה שהיה מאוד חסר בגירסה הקודמת (1.9) וכמובן ב 700.
בכל מיקרה זה גם עניין של טעם ויש אפשרות תמיד לחזור אחורה לכל גירסה קודמת שהיתה.

לגבי ה JTV אז אני מאוד אוהב אותה, אני חושב שהיא גיטרה טובה בכל מובן של גיטרה ובעיני היא גם נראית טוב (יש לי את ה 69 האדומה) והעובדה שיש לה פיקאפים בהחלט מהווה יתרון גדול ואפשר להסתדר איתה כגיטרה יחידה בביטחון מלא, מה גם שהפיקאפים שלה ממש בסדר
ונשמעים כמו סטרט (הסינגלים).
Expert
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 20:44   
בחיפוש מהיר ולא מעמיק לא ראיתי אף איזכור ל LINE 6 באתר , זה קשור אליהם או לא ?
ogeva
Act Compatible
הודעה פורסם: שישי 06 ספט',13 22:16   
ממה שאני זוכר, ניסיתי jtv69 בווילד גיטרס (ובסה״כ היא נשמעה כמו ה700 ולכן לא לקחתי אותה אז) אבל מה שמאוד הרשים הוא שהמודלים של הסטראט נשמעים בול כמו הפיקאפים המגנטיים על גיטרה שהיא, אהמ, סטראט.
ובכל זאת, משהו בהרגשה - יש לי שתי סטראטיות - יפנית שנמצאת אצלי מכיתה ט׳ וסקווייר שקניתי ב400 ש״ח למשרד ושידרגתי לה את האלקטרוניקה - בכל זאת שתיהן נשמעות יותר ׳בריאות׳ - בהעדר מילה אחרת - מה700 (שאני מאוד אוהב, שלא יהיו אי הבנות).
בלילה, כשהילד ישן והמנורות לא יכולות לצרוח, זה רק אני, הפוד והוריאקס שלי.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון