פורסם: שלישי 17 ספט',13 19:09
אני מתלבט בעיקר בין שלושה דגמים של מקלדות שליטה:
1. Novation LaunchKey 61.
2. Arturia KeyLab 61.
3. Novation SL MK-ii 61.
הדגם הראשון שציינתי (Novation LaunchKey 61) זול בכ- 1000 ש"ח מהשניים האחרים. השאלה שלי היא אם יש הצדקה לפער במחיר או שניתן להסתפק בדגם זה. ואם יש הצדקה, איזו מבין שתי המקלדות היותר יקרות איכותית ואמינה יותר? יכול להיות שה- Arturia עדיפה יותר בגלל התוכנה שמגיעה אתה?
צריכה להיות תאימות לקיובייס ולמערכת הפעלה windows 7 64 bit.
אשמח לכל המלצה שלכם,
תודה
פורסם: שלישי 17 ספט',13 20:00
אוקיי, תודה.
נראה לי שבאמת אני נוטה יותר לכיוון הארטוריה מבין שתי המקלדות היקרות יותר. אבל ההשקעה הכספית הנוספת, יותר מפי 2, שווה את זה (בהשוואה ל- LaunchKey של נוביישן)?
פורסם: רביעי 18 ספט',13 23:44
במידה והמקלדת נשארת איתך בבית ולא זזה כל יום לחזרה הופעה ,לך על הארטוריה ללא ספק, קלידים מעולים,שליטה טובה,אחלה תוכנה, ובנויה כמו טנק.
במידה ואתה זז להופעה כל יום ,וצריך שהמקלדת תיהיה טובה אך קלה לך על הנוביישן sl אחלה בחירה,גם כן.
Act Compatible
פורסם: שני 23 ספט',13 02:51
דפנות מעץ זה לא גימיק, אלא הצדעה לזן הסינטים האנלוגים שנכחד מהעולם, ושארטוריה באה להחיות אותו דרך המחשב. אותם צלילים, אותו עולם, הדור הבא.
אין סוף של אפשרויות סינטזה מדהימות.
המקלדות של ארטוריה בפירוש נועדו לקדם את כלי הנגינה הוירטואליים שהחברה מייצרת, ולהשלים אותם.
אז למי שאוהב אנלוגי, זה קסם.
מעבר לזה, מגע מאוד נוח של קלידים, כקלידים לשליטה במידי. כייף לנגן עליהם. אני מאוד נהנה מהמיני לאב שלי, ובהחלט מתכוון לשדרג קדימה גם למקלדת של 61 קלידים.