תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:02
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
חנויות פרו-אודיו בתאילנד
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  hazaya  
חנויות פרו-אודיו בתאילנד
הודעה פורסם: שישי 11 אוק',13 17:38   
שלום ליושבי הפורום

אז אני מתכוון לטוס לנפוש בתאילנד בקרוב ורציתי לקבל המלצות ממי שהיה על חנויות ציוד אודיו בבנגקוק ואולי (יריה באפילה) גם בקוסמוי.
אני יודע שאסור לסמוך על הציוד הנמכר שם מחשש לזיופים, הייתי שם מספר פעמים אז אני מכיר את העניין #wink
אבל בכל מקרה, אם אני כבר שם, הייתי רוצה לבדוק רכישה של pop filter ו reflection filter , ואם אמצא חנות מתמחה ,אז כבר אחליט.
בכל מקרה, ההודעות הקודמות בנושא קצת ישנות וחשבתי שאולי מאז היו בתאילנד כמה מחברי הפורום שיכולים לעדכן בפרטים חדשים.

באותו הנושא, האם יש מישהו שרכש pop filter דרך אי ביי ? האם שווה לקנות מוצר סיני שעולה 8 דולר או להשקיע בפופ פילטר,של ISK שעולה 25 דולר?

audiosonic

Phone : +61 740 941 145
E-mail : audiosonic@live.com.au
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שישי 11 אוק',13 18:48   
בקו סאמוי אין כלום, חוץ מחוף מדהים, מקסימום שתי חנויות גיטרות-פושט וללא מיזוג (והן סובלות שם) במרחק מאה מטר אחת מהשניה, ולא תמיד פתוחות (הייתי שם עם חבר הפורום רביץ שהתעקש לחפש גיטרה בזול והיה חייב לנגן #smile )
בנגקוק גם לא מציאה אבל היא המרכז של רכישות לכל המועדונים ברחבי הארץ. יש אחת שמייצגת ציוד של SE שמייצרת את השילד המקורי שהשאר חיקו (בהצלחה). ויש עוד אחת כאן.
אם יצא לך לראות מופע בחוץ (גם ליד קניונים וכו', ויש הרבה) שאל את אנשי צוות ההגברה. זה מה שידוע לי.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון