תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:31
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
צעצוע חדש מבית elektron
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth
  zahush76  
צעצוע חדש מבית elektron
הודעה פורסם: שישי 08 נוב',13 22:19   
אלקטרון, החברה האחראית על ה-monomachine, octatrack, machinedrum, analog four, פירסמה שהיא עומדת לקיים מסיבה בעשרים ושלושה בנובמבר, בעוד כשבועיים, בה היא עומדת להשיק מכשיר חדש:

אלקטרון חדש

מה זה יכול להיות? חשבתי לאחרונה ללכת על ה-analog four, אבל עכשיו אני אשב בשקט ואחכה לראות מה יצוץ מעבר לפינה.
  zahush76  
הודעה פורסם: ראשון 24 נוב',13 19:03   
אז הנה הבייבי החדש של אלקטרון (לבינתיים). אתמול במסיבת השקה הם הציגו לעיני העולם את גרסת הקלידים של ה-analog four:

elektron analog four keys

מסתבר שלמרות זאת, הם גם הציגו תיבה סגורה בשרשראות והבטיחו שבפנים נמצא מוצר נוסף אותו הם עדיין לא חושפים. אני מנחש שב-namm 2014 אנחנו נדע מה המוצר החדש השני שלהם.
Tomer Iserovitch
Supporter
הודעה פורסם: שני 25 נוב',13 00:14   
הגיוני, כל הקטע של מוזיקה מבוססת סטפ סיקוינסר היא נחמדה (בעיקר למוזיקאים שהם Non musician שיש כאלה היום המון) אבל יש גבול...
  zahush76  
הודעה פורסם: רביעי 27 נוב',13 00:29   
סלח לי שלא הבנתי את הפואנטה שלך, אבל לא הבנתי את הפואנטה שלך #nene

אני קלידן שמנגן בקלידים מכיתה ב', ועדיין אוהב הרבה פעמים - מבחינת יצירתיות - ליצור סיקוונסים בעזרת סטפ סיקוונסר, לפחות כחלק או מרכיב בטרק. יש מספיק תפקידים אחרים שמצריכים כשרונות נגינה וידע. אבל מה רע בלשלב בטרק תפקיד של 303/x0xb0x/ future retro 777 או החדש של אלקטרון או כל כלי שמציע גישות שונות ליצירת ליינים של מלודיה?

אגב, בסינט של אלקטרון לא מדובר רק במלודיה. יש גם את ה-parameter locks. זה מאפשר לך לקבוע משתנים שונים עבור כל step בסיקוונס. אתה יכול לשנות דברים בסיסיים מצעד לצעד כמו המלודיה עצמה, אורך ה-gate, מצב הפילטר וכולי - עד לשינוי ה-preset עבור כל צעד. זה מאפשר לך ליצור סיקוונסים יצירתיים שאתה לא יכול לנגן בעצמך גם אם נורא תרצה.

אז לא, לא כל מי שאוהב להשתמש ב-step sequencer לא מצוי "בעיקר" אצל מוזיקאים שאינם מוזיקאים (אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזאת...).
וכמובן, גם בשביל לעשות סיקוונס טוב - צריך בהחלט ידע לפחות בסיסי טוב במוסיקה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מקלדות, סינטים ושלטים - Synth

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון