תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 20:03
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מכשיר הקלטה נייד שהוא גם ממשק אודיו?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי
  tinaj  
מכשיר הקלטה נייד שהוא גם ממשק אודיו?
הודעה פורסם: חמישי 14 נוב',13 16:30   
היי, אני מקליט שטח בהפקות מצולמות. אני מחפש מכשיר שהוא גם מקליט שטח (כמו 788 או 664 של sound devices) וגם יש לו דרייבר למחשב ויכול לשמש ככרטיס קול (ממשק אודיו), לטובת הקלטה באמצעות פרו טולס 10. מישהו יודע אם מכשיר כזה קיים? ספציפית, אני מחפש משהו עם 4 כניסות XLR.

תודה חברים
mozizo
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 14 נוב',13 16:55   
אולי זה..
https://www.zoom-na.com/
לא קראתי את הנתונים אבל אני חושב שזה מאפשר את מה שביקשת.. יש אופציות הרחבה וכו"
recorder
Act Compatible
H6
הודעה פורסם: חמישי 14 נוב',13 23:51   
+1
על הH6 המון יתרונות למכשיר הזה, לטעמי החיסרון הבולט שלו הוא איך שהמסך ממוקם במכשיר, מיקום אשר טיפה מקשה על הקלטת שטח כמו שאתה רגיל עם הSounddevice
שיושב כמו מיקסר "נורמאלי" בתיק + הפראמפים שלו טיפה רועשים אבל בסה"כ אני ממליץ נותן לא מעט עבור המחיר.
שים לב שיש הרחבה לעוד שני ערוצי XLR אשר ניתן לרכוש בנפרד (חוץ מאילו המובנים במכשיר) אך אילו אינם יכולים לספק מתח פאנטום, (שביניינו די מבאס) אך ניתן להסתדר #smile
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 16 נוב',13 05:07   
לחילופין, ה-R16 (גם הוא של זום) ורסטילי גם הוא:

לינק
אני קצת סקפטי לגבי הזומים
הודעה פורסם: שבת 16 נוב',13 13:52   
אני גם עובד בהפקות קולנוע וטלוויזיה, יצא לי להשתמש בכל מיני זומים ואני לא יכול להגיד שהם היו לי נוחים לעבודה כל כך.
ועוד דבר שכדאי לזכור שכדאי שיהיה יציאת טיים קוד לסנכרון וכאלה כשמקליטים בדאבל סיסטם.
יש את רולאנד החדש הR88 :
http://www.bhphotovideo.com/c/product/892317-REG/Roland_R_88_8_CHANNEL_RECORDER.html

הוא אמנם קצת יותר גדול ממה שאתה מחפש אבל הוא אמור לתת אחלה מענה גם בתור אינטרפייס וגם בתור מכשיר הקלטה לעבודות שטח, יש לו הרבה כניסות ויציאות מה שיאפשר לשלוח סורסים לאיפה שצריך בקלילות.
  tinaj  
הודעה פורסם: ראשון 17 נוב',13 20:36   
תודה על התשובות!

אני לא כל כך אוהב לעבוד עם הזומים למיניהם, הם לא נותנים את הנוחות של הרקורדרים המקצועיים. ולא מסנכרנים טיימקוד.

על הרולנד R88 לא ידעתי, נראה איכותי, רק קצת כבד מדי ובאמת לא נחוצים לי שמונה ערוצים. אבל הוא הרקורדר המקצועי היחיד שראיתי בינתיים שיכול להיות גם ממשק אודיו. עד כמה שאני יכול לראות, אין לו כפתור השתקה של יציאת המאסטר, דבר חשוב כשעובדים עם מחשב. אחרת כל פעם שמדליקים/מכבים את המחשב או מחברים/מנתקים את הממשק, נשמע קול ׳פיצוץ׳ מהמוניטורים (אם הם לא מכובים).
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » SoundBoard - סאונד מקצועי

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון