תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 03:36
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מחפש גיטרה - צריך עצה...
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars
  New Blood  
מחפש גיטרה - צריך עצה...
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 13:54   
היי, נרשמתי פה לפני כמה שנים אאל"ט.
אני צריך עצה קצת משונה.
אני כרגע בשלב של חיפוש גיטרה, הכיוון הוא כנראה סטראט אמריקאית.
השאלה היא לא ספציפית על גיטרות.
אני 100% הולך לקנות יד 2. יותר זול, יותר גיטרה לכסף.
הבעיה שאני מגיע לחנויות ומקבל יחס מעולה, אומר שאני מחפש גיטרה, מנגן שעה על איזה 5 גיטרות ובסוף הולך כאילו כלום. ואני מרגיש ממש לא בסדר עם זה.
אם אני הייתי מוכר שנותן לבן אדם שירות ברמה גבוהה והוא משחק אותה רציני, ובסוף נעלם כלא היה, הייתי מתעצבן.
ועוד יותר לא נעים לחזור אחרי שבוע לאותה חנות ולקנות כבל. ואז להגיד שבסוף קניתי יד 2 אבל תודה שנתן לי לעבור על כל הגיטרות בחנות.
בקיצור מה הפתרון לזה?
איך אני יכול לנסות גיטרות? לעבור בין אנשים ביד2?
מישהו חווה פעם דבר כזה?
או שאולי אני מגזים ואני צריך להיות ישראלי מכוער ששם זין על כולם העיקר שאני מקבל את שלי.
פשוט עד עכשיו קיבלתי שירות כל כך טוב שאני מרגיש צבוע לשחק אותה עומד לקנות ואז ללכת.
אשמח לשמוע מה דעתכם.
תודה.
Jonathanr
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 15:33   
שאלה יפה וגם שאלה קשה.

אגב זה לא רק ישראלים שעושים מעשים מכוערים, זה קיים בכל העולם #smile

איך הגעת למסקנה שאתה רוצה סטראט?
אם הייתי במקומך, הייתי הולך לנסות סטראט יד שניה אצל אנשים שמוכרים,
תעשה לך רשימה של כמה אנשים כאלה מאתרי יד שניה, תקבע איתם,
תנגן אצלהם 10 - 20 דקות, מה שהכי נראה לך, הגיטרה שהכי נהנית לנגן עליה - תקנה.

אין פה איך להפסיד, אתה לא תתאכזב מהקניה שלך. לכל גיטרה איכותית אפשר להתרגל והתאהבות מובטחת. במיוחד אם זאת תהיה הגיטרה הראשונה שלך.
nimrod_wagner
Expert
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 16:31   
אני לא חושב שלנסות גיטרה בחנות זה מעשה לא ראוי. אם היית מתעצבן לא היית יכול לעבוד בחנות כמוכר גיטרות. גם אם לא תקנה - מה אכפת לו לתת לך לנסות? הוא שם בשביל זה, הגיטרות שם - בתצוגה - בשביל זה. גם אם לא תקנה, הוא יודע שהחוויה החיובית שלך שווה לו, אתה תחזור, אתה תמליץ לחבר (שאולי יתעקש על גיטרה חדשה מהסיבות שלו) ותמיד יש סיכוי שבלי לתכנן תמצא דוקא אצלו את הגיטרה שאתה רוצה. אם הוא יתן לך הרגשה לא נעימה אתה לא תחזור ותמליץ לחברים שלך לא לחזור. ואם לא תבוא לנסות אצלו גיטרות יהיה לו עצוב ומשעמם.
פלוני, לא משנה מי, היה בטיול בארה|ב, היה נכנס לחנויות ומבקש רשות לנגן, תמיד הרשו לו, וב-LA מישה סגל "תפס" אותו מנגן את "כמו עשב בניסן".
ravitzj
Act Compatible
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 16:46   
אני אספר לך סיפור.
לפני כמה שנים הייתי עם אשתי בפריז,
אחרי כמה ימים הרגשתי שאני מקבל קריז אם אני לא אנגן קצת.
חפשתי חנות גיטרות ,אחרי שמצאתי ביקשתי חשמלית והתחלתי להשתולל,
הגיע צרפתי ואמר מואה איי טו ,רוטרה לאו,
לא הבנתי כלום והבחור הוריד גיטרה והתחלנו לאלתר,היה כיף.
ואז הגיע בעל החנות עם כוסות קפה ועוגיות מבלי שביקשנו,
ושאל אם איכפת לנו שהוא יפתח את הויטרינה כדי שכל הרחוב ישמע,אני עניתי עם פה מלא עוגיות שלא איכפת לי,גם הבחור הסכים.
בקיצור הגיעו מלא אנשים לרחוב ורקדו,וגם אנחנו נהננו.
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 18:52   
וואו אנשים יקרים תודה רבה!
פתחתם לי את המחשבה בעניין הזה.
אני עדיין לא מרגיש הכי בנוח עם העניין הזה של "לשקר" - כשאני בא ואומר שאני מחפש גיטרה, ובלב אני יודע שבחיים אני לא אקנה אצלו (כשאני יכול לקבל אותו דבר בחצי מחיר).
אבל בהחלט אפשר להסתכל על זה מכל מיני זוויות... ובאמת חנות שנותנת שירות טוב עושה חשק לחזור אליה גם אם זה רק לקנות מפרט.
אני מניח שצריך הרבה שנים של ניסיונות בשביל לדעת מי "האחת" שלך.
ובינתיים לקנות הרבה ולמכור הרבה... #smile
uri
תומך
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 19:13   
אני קפצתי לא מזמן למיוזיק סטור בראשל"צ כדי לקנות משהו ועל הדרך רציתי למשש כמה גיטרות מרטין. אמרתי למוכר הנחמד (דודו) שאני לא מתכוון לקנות אלא רק רוצה לבדוק כמה גיטרות בשביל להתרשם. שמו לי כיסא ונתנו לי לשבת ולנגן כמה שאני רוצה.
מסקנה 1: לא צריך לשקר, אפשר פשוט להגיד ת'אמת ולקבל את אותו מבוקש.
מסקנה 2: פעם הבאה כשארצה לקנות גיטרה, בלי שום שאלה אחזור שוב למיוזיק סטור כדי לקבל יחס מלבב.

הסתייגות קטנה, המוכר ידע שכבר קניתי אצלו בעבר מרטין יקרה, אז יש מצב שהוא ראה בי השקעה. ובכל זאת..
tomshir
Expert
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 20:55   
אין מניעה לנגן גם אם אתה לא קונה באותו הרגע , נקודה , זה אל"ף בי"ת בשירות לקוחות , בארץ זה אולי דבר חדש אבל בחו"ל מזמן לא ,

בשנות השמונים היית נכנס לכלי זמר , אם היו מזהים שאתה לא עומד לקנות היו מראים לך באופן עקיף ( או ישיר ) את הדרך החוצה , אם זה ביחס מתעלם או בבקשה שתחליש כי אתה מפריע למכירות ,

בעשר השנים האחרונות , משהו השתנה בחשיבה שלהם , אולי בעקבות תלונות , אולי כתוצאה מאימוץ המודל האמריקאי , אבל כיום אתה יכול ורשאי לנגן בחנות ללא הפרעה מרובה , ואני אתן דוגמה ,

לפני שנה בערך , באתי לבחון גיטרה למסויימת בסניף כ"ז דיזנגוף סנטר , והיה בחור שלא הפסיק לחפור ברקע וממש השתלט על המרחב , ביקשתי מהמוכר שירגיע אותו לרגע והוא אמר לי שאסור לו לומר למישהו לא לנגן סתם כך ושזאת הוראה מגבוה ,

מאוד הופתעתי מהעניין , אבל בתוכי אהבתי את זה והרגשתי שהמהפך הושלם .

בשורה התחתונה תרגיש טוב לעשות את זה גם שוב זה חלק מהשירות שהם מחוייבים לתת .
  New Blood  
הודעה פורסם: חמישי 05 דצמ',13 14:14   
טוב, בגלל שעזרתם לי אני מרגיש צורך לעדכן
אתמול נקרע לי עוד מיתר בפעם המאה בחודש הזה בגיטרה הזוועתית שלי וכבר לא יכולתי לסבול אותה יותר, הגיעו מים עד נפש.
קפצתי לבחור מיד2 והבאתי סטראט אמריקאית 2011 שלא נגעו בה ב3200 ש"ח.
010, סטאפ קטן, סטראפ לוקס והיא מסודרת #biggrin
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא
ogeva
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 05 דצמ',13 18:40   
תתחדש אחי. רוצה לעשות טרייד על וריאקס :-)

וברצינות - אין בזה שום בעיה. זו ההדמנות שלהם לנסות למכור לך. לתת לך שירות שבעקבוציו תחזור ותקנה מיתרים ורצועות וכבלים ומגברים ואולי את הגיטרה הבאה.
אגב, המחירים היום בכלי זמר שפויים ברבה יותר מאשר לפני שנים מעטות (לא שמגיע להם פרס על מחיר סביר, אבל השוק אומר את שלו).
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » גיטרות - Guitars

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון