תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:08
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  Jupiter  
אם אני מקבל מכשיר באופן זמני מחו"ל אני צריך לשלם מיסים
הודעה פורסם: רביעי 04 דצמ',13 23:25   
בלי יותר מדי להכנס לפרטים, רוצים לשלוח אלי מכשיר (חדש) שיהיה אצלי באופן זמני כדי לבדוק מה ההתרשמות שלי ממנו. המכשיר אמור להשלח מארה"ב מחברה ידועה. האם אאלץ לשלם מיסים כאילו קיבלתי משהו ששילמתי עליו ? ואם לא איך אני מדריך אותם מה לרשום וכו' ? תודה.
tomshir
Expert
הודעה פורסם: חמישי 05 דצמ',13 02:32   
לצערי נראה לי שתיאלץ לשלם מיסים , לרוב את המכס לא ממש מעניין אם זה זמני או נשאר , מבחינתם נכנס ? תשלם , אחר כך אם זה יוצא בתוך זמן קצר אתה יכול לתבוע את המיסים בחזרה בהליך מיוחד שלוקח זמן .

קרה לי עם ציוד שקניתי והיה תקול , שילמתי מיסים פעמיים גם על המוצר התקול וגם על התקין שהחליף אותו , תבעתי אותם וקבלתי את הכסף לאחר די הרבה זמן .

יכול להיות שישנה איזו פרוצדורה שאני לא מכיר בעניין אבל מנסיוני רב השנים, התחושה הכללית שאתה מקבל כאשר אתה מדבר איתם היא שלא ממש מעניין אותם מי אתה ומה אתה , אתה בסך הכל עוד תיק או עוד מספר או עוד מקרה שצריך לשחרר ולעבור לבא בתור , יש לך תלונות ? דבר ללמפה , אבל אפילו למפה אין.

אהה , והם גם מדברים לא יפה בסיטונאות , כאשר אתה בידיים שלהם , גם הפקידים הכי קטנים חשים כוח עצום והם מנצלים זאת , מה כבר יש להם בחיים ...

חשוב מאוד לא לשחק משחקים איתם ולא לשקר , הם כבר ראו הכל ומאוד רגישים לבלפנים , אם תתחכם המצב רק יכול להיות גרוע יותר , לכן צריך ללכת כמו סרגל , להסביר יפה וללכת בשבילי הבירוקרטיה .

בשורה התחתונה אתה תרשום על האריזה מה שאתה רוצה והם בסוף יעשו את מה שהם מכירים ,אם זה לא רשום להם בספר זה לא יקרה , אם בכל זאת חפצה נפשך בדבר אני מציע שתרים להם טלפון ותשאל , עם רובוטים אל תיקח סיכון .
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: חמישי 05 דצמ',13 02:52   
יש תהליכים מסודרים שמעוגנים באמנות מכס בינ"ל לעניינים האלה.

http://taxes.gov.il/customs/Pages/TaxesCustomsConditional-Exemption.aspx

ציטוט:

הזכאות לפטור מותנה ממיסים מתחלקת למספר גורמים וסוגי טובין לפי הדוגמאות המפורטות להלן:
מוסדות, חברות וגופים שונים כגון:.....

.....יבוא זמני של טובין בהסתמך על הסכמים ואמנות בינלאומיות שמדינת ישראל חתומה עליהם, כגון: ציוד מדעי, כלי קיבול ואריזה, ציוד פדגוגי, טובין להצגה או לשימוש בירידים, כינוסים ובאירועים דומים.
יבוא זמני של טובין שיובאו למטרה מסוימת והם מיועדים ליצוא תוך זמן שנקבע ובלא שיעברו כל שינוי מהותי.

*הדגשה שלי

יש בלינק מספרי טלפון של יחידות הפטור, תנה אליהם והם יסבירו לך מה לעשות.
שים לב שזה עלול להיות כרוך בתשלום ובהעמדת ערבות (תלוי בפריט ובמחיר), וגם בהצהרה של היצרן עצמו ע"ג טופס רשמי.
אגבת גם היצרן יצטרך לנהל פרוצדורה משל עצמו כדי להמנע ממכס כשהפריט חוזר אליו, בדוק במכס אם במידה והיצרן לוקח על עצמו את העלויות והבירוקרטיה מול המכס המקומי במדינה שלו, ניתן יהיה להשתמש במסמכים שלו לפרוצדורה.
  Jupiter  
הודעה פורסם: חמישי 05 דצמ',13 12:19   
תודה אני אבדוק את זה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון