פורסם: ראשון 08 דצמ',13 22:20
התקציב נמוך מאד, כ1000 ₪ עד 1200. אני לא רוצה לרכוש את אחת ה"בידוריות" המצ'וקמקות שנמכרות כרגע בכל מקום. עדיפות כמובן לדרייבר 12" אבל אפשר להתפשר גם עד ל8". לא פחות מ150W RMS.
האם הPROTECHים שבשוק סבירים? משהו כמו S-10? מאחר ואני לא רואה אתר רשמי של חברת PROTECH אני מניח שמדובר במותג מדבקה. גם נתונים פורמליים שלו אין בהתאם.
אם מישהו יודע להעיד על איזשהו מודל כן מוצלח של אחד ממותגי המדבקה כמו MIXTECH / BTS / APEXTONE וכד'...
השימוש, פה ושם אירועים קטנים, בעיקר לאימונים בבית.
פורסם: שני 09 דצמ',13 09:18
מציק לי נורא שאין למוצרים שלהם specs. אתה קונה מוצר ולא יודע את המפרט שלו.
מישהו מכיר את המוצרים של onix? אמנם יש חברה כזו עם אתר אבל לא ראיתי בו ציוד מקצועי.
פורסם: שני 09 דצמ',13 10:28
הרמקולים מתחברים לקונטרולר. האירועים הקטנים, מדובר בסדר גודל של עד 50 או 60 איש, וגם בהתנדבות. אין לי ספק שמדובר בתקציב נמוך.
אין הגברה של כלי נגינה או שירה. מדובר בהשמעה של מוזיקת רקע, אנשים מדברים במיקרופון ומעט ריקודים.
הניידות חשובה למדי.
לגבי סטנדים, יש.
מבחינת האימונים, יש מוניטורים קטנים, מוגברים ואיכותיים למדי, אבל זה לקצת מעבר, לקבל איזו נקודת מבט על איך הדברים נשמעים.
אני מסתכל בעיקר על דברים כמו:
Protech S-10
Samson Auro D208
ONIX 8QX220A
לו היו SPECS כמו שצריך וביקורות טובות לPROTECH הוא היה נבחר בקלות. בזמנו שהייתי מתעסק יותר היו לי פרוטקים פאסיביים 15" מצוינים, אבל מאחר ומדובר בסוג של מותג מדבקה, אני לא חושב שאפשר להסיק מזה יותר מדי על הS-10.
לגבי רעיון היד שנייה, אני לא פוסל, אבל גם ממש לא שם את הדגש לכיוון הזה כי אנשים נוטים לתמחר דברים במחירים ממש לא משתלמים, או קרובים לשל חדש או שכבר קרובים מרחק יריקה משווה ערך חדש.