תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 16:28
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
תוכנת אודיו, עכבה ועוד
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies
  omer1789  
תוכנת אודיו, עכבה ועוד
הודעה פורסם: רביעי 08 ינו',14 13:47   
שלום לחברי הפורום.

אני כרגע סטודנט למוזיקה בלונדון, ובבית ספר שאני נמצא בו אנו עובדים עם מחשבים של אפל ותוכנת לוג'יק פרו 9.

ברשותי מחשב נייד PC עם המפרט הבא:
i5 3317u cpu 1.70 GHz
4.00 Ram
sound device build in

האם לדעתכם המחשב יכול להריץ פרוייקטים בתוכנה כמו קיובייס ?

בתוכנת לוגי'ק שאנו עובדים איתה יש אינספור של סאונדים ופלאגינים ליצירה של מוזיקה. האם קיובייס עובדת על אותו העקרון? אם אני קונה קיובייס האם אקבל עם התוכנה גם אינספור סאונדים ופלאגינים וכו'?

נ.ב - עד שארכוש תוכנה דוגמת קיוביס אני עובד כרגע עם FL STUDIO
רכשתי לאחרונה Midi controller M Audio keystation 49E

האם יש דרך להפחית את הדיליי בין לחיצה על הקלידים לבין הסאונד היוצא?

תודה!
shtik
תומך
הודעה פורסם: רביעי 08 ינו',14 15:44   
המחשב יוכל להריץ קיובייס אם תוסיף לו כרטיס קול בסיסי שמיועד ליצירת מוסיקה. בעיית הדיליי שנוצר בזמן נגינה היא ב 99% בגלל כרטיס הקול המובנה, עם כרטיס קול ייעודי זה אמור לא לקרות או לפחות להיות ברמה שאיננה מורגשת.

בקיובייס אם אני לא טועה גם יש כמה כלים בסיסיים אבל הלוג'יק נותנת את החבילה הגדולה והשימושית יותר מכל התוכנות האחרות. לגבי פלאגינים אין לך מה לדאוג, יש גם מובנים בקיובייס ויש המון המון כאלה חינמיים שאפשר להוריד מאתרים כמו Don't Crack ו KVR.
הודעה פורסם: רביעי 08 ינו',14 16:05   
so basically if I'll download the free plugins for cubase it will function more or less as logic?

about the sound card... which one do you recommending buying?
something that will do the job... not to expensive

Toda!
shtik
תומך
הודעה פורסם: רביעי 08 ינו',14 16:44   
"פחות או יותר כמו לוג'יק" זו הגדרה כללית מדי.. כל תוכנות האודיו מתפקדות "פחות או יותר" אותו דבר. עניין של הרגל וצורת עבודה.

לגבי כרטיס קול - ישנם כרטיסים לא יקרים שיעשו את העבודה, כמו למשל של Focusrite או Native Instruments או אפילו TC Electronics. ישנם גם M-Audio אבל כל אלה שנתקלתי בהם פשוט לא יציבים, אז אני פשוט לא ממליץ עליהם.
הודעה פורסם: חמישי 09 ינו',14 02:12   
אם אתה לא צריך כניסות או יציאות נוספות לא הייתי רץ צורך לקנות כרטיס חדש.
אתה יכול לנסות להתקין ASIO4All (תריץ חיפוש בגוגל ) ואולי תוכל להוריד את ההשהייה משמעותית עם הכרטיס הקיים במחשב שלך. אולי זה יספק את הצרכים שלך.שווה בדיקה לפני קניה.

יש גם את האופציה להתקין מערכת הפעלה של apple על המחשב שלך, אופציה יותר מסובכת אבל הייתרון הוא שתוכל לעבוד עם לוגיק.
jam.sensation
Act Compatible
הודעה פורסם: חמישי 09 ינו',14 16:37   
אם אין לך העדפה ספציפית לקיובייס והתקציב הוא אישיו, ממליץ לנסות את REAPER. כנ"ל.."אותו עקרון" בעלות נמוכה משמעותית ועם אפשרות לנסות את התוכנה לפני הרכישה. #thumbsup
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » מתחילים - Newbies

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון