פורסם: שני 20 ינו',14 23:10
אין סיכוי בלי לבדוק יותר מדי.כמה שלא תעשה אימולציה של מיקרופון מנורות זה בחיים לא יתן לך את ההגברה של השפורפרת ואת החום של הברזל.זה יהיה דומה, משהו באזור אבל לעולם לא הדבר האמיתי.מיקרופון זה כמו כלי נגינה אי אפשר לעשות גיטרה בתוכנה ולהתרגש ממנה.
Act Compatible
פורסם: שלישי 21 ינו',14 05:10
הסרטון יוטיוב הזה קורע מצחוק. לבחור יש מניירות של סוחר רכב משומש, וכל המסביב עם המוסיקה הדרמטית ומשפטי המעבר רבי החשיבות... אני מוצא את זה קומי למדי. לגבי הדבר עצמו אין לי מושג, אבל זה שהוא הולך על שילוב חומרה/תוכנה נראה לי צעד נכון מבחינה כלכלית.
S.Supporter
פורסם: שלישי 21 ינו',14 07:35
אני לא השתכנעתי.
למרות, ואם-כי עד היום סטיבן סלייט הוכיחו שהם יודעים לעשות עבודה טובה.
הכל מתחיל ונגמר במיקרופון מעולה (כי פרה-אמפ מעולה שקוף זה סוד שכבר לא מעט יצרנים למדו לייצר).
אם המיקרופון שלהם לא יהיה סטייט-אוף-דה-ארט, כל הקשקושים מסביב ישארו בגדר יומרה.
לגבי הממיר, זה די ברור אבל זה לגמרי לא קשור כי כל ממיר בכל אולפן נותן את הצבע שלו (לא פגשתי דבר כזה "ממיר נייטראלי" או "שקוף" כי ההמרה לא יכולה להיות שקופה אבל לא חשוב... פשוט שיהיה ממיר איכותי) עם קלוק מעולה שיוכל להסתנכרן לכרטיס הקול.
ואחרי שתיווצר שרשרת אנלוגית מושלמת: לייצר פלאג שמדמה מיקרופונים אחרים ברמת דיוק... אני בטוח שסלייט דיגיטל יוציאו תוצאה ראויה. יקראו לטכנולוגיה איך שיקראו: דגימת אמביאנס, קונבולוציה, סטורציה, זה לא משנה. זה צבע ופילטריזציה.
בסופו של יום, אני אמשיך לא להבין את הנהיה אחרי "ווינטאג'".
למה סאונד לא יכול להיות פשוט "מעולה"? בלי 47, 67 ליד השם?
פורסם: שלישי 21 ינו',14 11:01
אני מודה שגם אותי הסרט הצחיק מאוד.
אני אוהב את המוצרים של סלייט, אבל הסרטי פרסומת שלו פשוט מזעזעים.
בפורומים בחו"ל עפים על זה כרגיל כאילו המשיח הגיע,
אבל זה יחליף מיקרופונים בדיוק כמו שאף אחד לא קונה היום מגברי גיטרה אלא רק קמפר...