שלום חברים,
מקוה לעבור במהלך החודשים הקרובים לסטודיו מרווח מעט יותר, כיום אני בחדרון של 270X270 ס״מ, אשר משמש גם כחדר בקרה וגם כחדר הקלטה, כך שכל שיפור בשטח העבודה משמח אותי מאוד
מדובר במקלט תת קרקעי ומבודד די טוב מהחוץ כולל דלתות ברזל כבדות וכו׳.
גובה התקרה סטנדרטי אך לא מדדתי בדיוק.
מצרף את נתוני החלל החדש ושרטוט (האורך הנכון הוא 5.20 מ ולא כמו שמופיע בתמונה).
מלבד החלל המרכזי יש את החלל המוארך בצד שמאל שיכול לשמש כמחסן ציוד, ויש את החדרון הימני הקטן אשר הבעיה איתו היא שבחציו התקרה בגובה סטנדרטי ובחציו היא בגובה 1.50 מ בערך - כלומר ניתן לשבת שם או להשתמש בחצי הנמוך לארונות אחסון.
מתלבט בעיקר איך והאם לחלק את החלל המרכזי.
חשוב לי חלל הקלטה מרווח יחסית כי הרבה מהעבודות שלי כוללות מקהלות או קבוצות ילדים - לרוב עד כ8 זמרים אבל לעיתים רחוקות גם הרבה יותר.
כמו כן הייתי שמח אם אצליח לבצע שם חזרות של הרכבים קטנים (כולל אפילו תופים אם זה ריאלי).
מצד שני, בהחלט מיציתי את תקופת כיבוי המוניטורים לפני הקלטה וזליגות רעשי מחשב לערוצים, ואני מאוד מאוד רוצה חדר בקרה נפרד
(יומרני מדי?)
חשבתי שאולי אפשר לנצל את החדרון הקטן כBooth תופים בהחלפת דלת הברזל שלו בדלת זכוכית על מסילה, ואת החלל הגדול לחלק לקונטרול וחדר הקלטה.
מה דעתכם? רעיון מוצלח? כיצד לחלק את החלל הגדול? מה המינימום שהייתם סוגרים לחדר בקרה ואיפה הייתם ממקמים אותו? מול חדרון התופים לקשר עין עם היושב בחדרון? (אבל אז למתופף משם אין קשר עין עם שאר ההרכב)
בקיצור, תודה מראש.
נתוני החדר שלי הם -
אורך החדר: 5.20
רוחב החדר: 4.23
גובה החדר:
מטרה (חדר בקרה, סטודיו, וכו'): חדר בקרה והקלטה
מערכת שמע (רמקולים):
סביבת החדר (מגורים, כפרי, מסחרי כו'): כפרי - מקלט
האם החדר טופל? איך? עדיין לא
הקלק על התמונה לצפיה בגודל מלא _________________ בחיפוש מתמיד אחר זמר / שותף ליצירה.