פורסם: חמישי 29 מאי,14 08:08
חברים צריך את עזרתכם בבחירת סינט ראשון , האפשריות הם :
Waldorf Blofeld Desktop
VIRUS Snow
Arturia - Microbrute
Moog Slim Phatty
מדובר בסינט ראשון שלי , יש לי ידע בסיסי בסינתוז , אחד השיקול העיקרים שלי הוא שהוא יהיה קטן ונייד
אני פחות מכיר את הסינטים האלה ולכן צריך את עזרתכם
אם יש לכם הצעות אחרות אז בכיף
פורסם: חמישי 29 מאי,14 15:09
אפשר קישור למבצע בפאנקי ?
לא מצאתי באתר
Expert
פורסם: חמישי 29 מאי,14 15:10
אם זה סינטי ראשון שלך, ההמלצה שלי היא פשוטה: פחות משנה איזה סינטי, כל עוד הוא חושף את כל הפרמטרים שלו החוצה לגישה מהירה ואינטואיטיבית. כל אלה שמסתירים פרמטרים מאחורי סט קטן של קונטרולרים, מתאימים יותר למי שיודע בדיוק מה הוא מחפש והוא פחות תלוי בשיטת הניסוי וטעייה.
אוקיי, אני אנסח את זה אחרת: אנשים מנוסים יותר יוכלו איכשהו לחיות עם הפשרה הזו, אם בא להם לסבול קצת, אבל אתה לא.
אך, מכיוון שתכונה זו יכולה להתבטא במחיר מוגדל, הפשרה יכולה להיות סינטי שאולי מסתיר פרמטרים, אך נילוות אליו תוכנת הפעלה שכן פורשת את כל הפרמטרים בצורה שטוחה ונוחה. פחות נוח, אך יותר זול.
פורסם: חמישי 29 מאי,14 15:15
סגנון מוזיקלי טראנס , upliffting , psy , קצת טראנס מלודי
לגבי הגודל לפחות כרגע אני נייד וגם אין לי הרבה מקום באולפן בבית עד למעבר דירה
תקציב כרגע בסביבות 3,500 פלוס מינוס
למה לא בלופלד? הרעיון שהוא יכול לשמש בתור סמפלר עוזר ....בין היתר לא?
Expert
פורסם: חמישי 29 מאי,14 15:23
אני אגיד עוד משהו באותו עניין.
זה עלול למשוך קצת אש אבל אני אגיד בכל זאת:
כל הסינטים טובים! לכל אחד יש את האופי שלו ומכל אחד אתה יכול להוציא עולם ומלואו. בהמשך הדרך כשתתחיל להכיר את השטח ואת החיבור שלך אליו, תוכל לעשות בחירות יותר מושכלות ומפוקסות, אבל עד אז אני מאמין שתוכל להפיק הנאה ולימוד מכל מכשיר שיפול לך לידיים.
גם אני מצטרף להסתייגות מבלופלד, ולא כי הוא נשמע לא טוב. הוא דווקא נשמע מעולה ומעלה. אותי מטרידה שיטת העבודה איתו שנראית לי איטית ומסורבלת, מה שעלול להוציא לך את החשק מהר מאד, ובמחיר שלו זה פשוט חבל.
לגבי סמפלינג, זה נראה לי קצת הטרפה במקרה שלך. למה סמפלינג עוזר? עוזר למה בדיוק? הרי זו רק התחלת הדרך שלך, אז מאיפה לך לדעת? כן, ברור שזה עוזר, אבל למי שזו שיטת העבודה שלו.
עצה שלי? פרה פרה!
פורסם: חמישי 29 מאי,14 16:25
לידע אותך
Waldorf Blofeld Desktop פוליפוני כ1000סאונדים ,ויראואל אנלוג
VIRUS Snow -פוליפוני כ1000סאונדים +VST למחשב ויראואל אנלוג
Arturia - Microbrute - אנלוגי .אין שמירות לסאונדים .מונופוני
Moog Slim Phatty - אנלוגי יש 128 סאונדים .מונופוני