Act Compatible
פורסם: שבת 07 יונ',14 13:13
האם אפשר לחבר לו סאב חיצוני במקום הסאב שיש לו. ם ה-B2 בנוי משני דרייברים של 10". אני מעדיף אחד של 15, או אפילו של 12 במקום שניים של 10....
זה אפשרי?
Act Compatible
פורסם: שני 09 יונ',14 00:15
כרגע אני עובד עם שני מוגברים 10" של QSC. יש להם איזה כפתור שמעביר אותם למצב DEEP שאמור לתת בוסט בנמוכים. אבל גם הם, וגם ה-B2, פשוט לא נשמעים <איזושהי מילה שמבטאת נפח וצבע ואופי ועניין> כמו סאבים של 15" שיצא לי לשמוע. אז אני מנסה להבין אם יש איזו אפשרות להנות מכל העולמות.... (ולא, לא אכפת לי לסחוב. פשוט בא לי שזה יישמע יותר טוב).
Act Compatible
פורסם: שני 09 יונ',14 09:48
קודם כל תודה על התשובה המפורטת.
עשיתי קצת סקר והקשבתי (עם אקוסטית\פסנתר ושירה - המערכת מיועדת להופעות שירה בציבור, לא לתיקלוט), לכמה מערכות.
היתרונות הגדולעם שיש ל-BOSE, זה הפריסה של הסאונד. גם נפילת ווליום נמוכה יותר, וגם פתיחה של 180 מעלות (בפועל זה קצת פחות, אבל עדיין הרבה יותר מרוב הקונפיגורציות שבדקתי). והגודל.
בצורה שבה אני מופיע - הופעות מול 50-150 איש בסלון או בחצר - הגורמים האלה קריטיים. עכשיו נשאר לי לבדוק האם אני יכול להיפטר מהחלק במערכת שאני פחות אוהב - הסאבים.
ולנימרוד - אני בטוח שיש ממברנות קטנות שיודעות לסחוב נמוכים לא רע, ויש גדולות שיעשו את זה גרוע.
אבל (1) למיטב הבנתי, ככל שהממברנה גדולה יש לה פוטנציאל טוב יותר לייצר נמוכים בצורה יותר מדוייקת. אני טועה?
אבל (2) ספציפי את ה-B2 של BOSE פשוט לא אהבתי.
Act Compatible
פורסם: שני 09 יונ',14 13:11
הסיבה היחידה לעבוד עם שני רמקולים זה הפיזור של הסאונד בחדר. אני עובד במונו תמיד, אבל שם שני רמקולים בשביל הפיזור.
כמו שאמרתי - זו המוטיבציה העיקרית שלי לעבור למערכת של BOSE. מבחינת סאונד אני לא רואה בזה שידרוג, אלא אם אני אצליח להתאים לזה סאב שאני אוהב.