פורסם: ראשון 22 יונ',14 11:42
פער המחירים בין המוצרים בישראל ובין המוצרים בחו"ל נובע מסיבות שונות, כגון:
א. עלויות הובלה ומיסוי.
ב. מחיר המוצר המתקבל מהייצרן (תלוי בהיקף המחזור של המשווק).
ג. עלויות מימון ואחזקת מעבדת שירות וחלפים.
ועוד...
הפערים ידועים. הם קיימים בכל המוצרים ובכל התחומים לא רק בענף שלנו.
היתרון ברכישה בארץ הוא קבלת מוצר שלם ותקין (תמיד קיימת סכנה של נזק במשלוחים או הגעת מוצר שאינו מתאים).
אנו משתדלים שהפערים אצלנו יהיו מהנמוכים שניתן, אנחנו תמיד גמישים במחיר לסוחרים וקבלנים.
נשמח אם תיצור איתנו קשר "בפרטי"
שבוע טוב
צוות שמע
03-5702207
פורסם: ראשון 22 יונ',14 13:14
ראשית, אני תמיד מעדיף לפרגן לעסקים מקומיים. ובמקרה זה באמת התקשרתי לשמוע את המחיר ה"מיוחד" שהיה לכם להציע לי. ההפרש היה אסטרונומי שלא הותיר לי שום ברירה.
1480 מחיר רשמי באתרים שונים בארץ לעומת 370 ש"ח בארצות הברית. אני מוכן לקחת את הסיכון.
בשלושה מקרים (מתוך עשרות רבות של מוצרים מצויינם שהגיעו שלמים ותקינים) בהם הגיע מוצר פגום, המוכר התנצל, השאיר אצלי את המוצר וזיכה אותי זיכוי מלא! בעוד שבארץ (אצל חברה גדולה ומוכרת) - רמקול שהפסיק לעבוד כמה ימים אחרי שיצא מהארגז, הואשמתי בכך שאני "העמסתי על הרמקול" ושאני בכלל לא יודע לעבוד.
רוב הציוד שלי נקנה בחו"ל. הצלחתי לחסוך עשרות אלפי שקלים. אני חושב שזה די מכסה את העדר האחריות בארץ.
S.Supporter
פורסם: שני 23 יונ',14 08:32
שרשרת זו החלה כדיון בנוגע לטעות שנעשתה בזמן קניה אינטרנטית ונדדה לדיון המוכר בדבר פערי המחירים בין הארץ ובין חו"ל/אינטרנט. מאחר וכך ומתוך תחושה שהדיון בשאלה המקורית מוצה, נעלתי אותה.
לאור דרישה של כמה חברים לפתוח מחדש את השרשרת, פיצלתי אותה לשתי שרשראות.
אני מזמין את שמע (ויבואנים אחרים) להגיב
פורסם: שני 23 יונ',14 09:37
פער המחירים בין ישראל לחו"ל ידוע לכל.
ייבוא פרטי של ביגוד, תכשיטים ותרופות וכו' מספקים גדולים בחו"ל מתנהל כל הזמן, לצערנו, ולא רק בתחום שלנו.
שיווק אינטרנטי שמופנה לקהל של עשרות מליונים ברחבי העולם לעומת שיווק מקומי לקהל מצומצם בהכרח מאפשר תמחור מוצרים נמוך ביותר.
לא ניתן להשוות את התנאים המסחריים של משווק מקומי למשווק אינטרנטי בחו"ל.
באופן כללי יהיו מוצרים שהפערים יהיו יחסית גדולים יותר ויהיו מוצרים שהפערים יהיו מזעריים.
מיותר לחזור על יתרונות רכישה מקומית, כגון קבלת שירות, הבטחת התאמת המוצר לנדרש ובטחון בשלמות המוצר המסופק.
כל אחד יעשה את חישוב הכדאיות לעצמו.
אנו בישראל נושאים בייבוא מסחרי בנטל הוצאות הובלה, נמלים, עמילות מכס, מכס, ובנוסף בהוצאות של מתן שירות ואחזקת חלפים מקוריים.
לגופו של מוצר, מיקרופון מדגם PRO35 מתומחר ב-BANDH במחיר של 140 דולר.
מיקרופון זה נמכר ב-SWEETWATER במחיר של 170 דולר.
ניתן למצוא פערים אדירים גם בין משווקים אינטרנטיים בחו"ל, שלא לדבר על קיום מבצעים מיוחדים שמגדילים באופן זמני את הפער.
גם אצלנו בארץ מתקיימים מדי פעם מבצעים.
אנחנו מזמינים את כולם להמשיך ולבדוק בכל קנייה וקנייה לגופה.
אנחנו מקבלים בהערכה את קביעת מנהל הפורום, כי הנושא טחון, לעוס וידוע.