תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 04:48
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הקמפיין לפלייבקים במחול.
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  nimrod_wagner  
Expert
הקמפיין לפלייבקים במחול.
הודעה פורסם: שלישי 15 יול',14 09:16   
תגידו, אי אפשר להעביר חוק נגד האיכות המתדרדרת של פלייבקים שמורים למחול מביאים למופעי מחול? ועם הזוועה שהם מביאים הם מבקשים כמובן עוד ווליום.
זה כמו שהייתי עושה להם אחלה תאורה אבל מוריד את הכבלים מהצוגים באמצע הבמה.
ammihay
הודעה פורסם: שלישי 15 יול',14 09:31   
זה באמת הזוי שכאנשי מקצוע הם משקיעים בריקוד אבל אין להם שמץ של מודעות עד כמה פס הקול ואיכותו משפיעים על התוצר הסופי שלהם.ואח"כ הם יכולים עוד להגיע אל איש הסאונד ולהתלונן שהמערכת לא נשמעת טוב #nene

זה מזכיר לי שלפני חודש הופענו באירוע סוף שנה של בי"ס במרכז והמורה למחול באה עם טייפ קלטות כדי שאחבר לה אותו להגברה וכשהשמעתי את השירים הסתבר לי שהיא העתיקה לקלטות את פס הקול מתקליטים.. #confused נו נו זה לא נשמע ממש וינטאג'
  nimrod_wagner  
Expert
הודעה פורסם: שלישי 15 יול',14 10:07   
צ'מע, תן לי קסטה שמוקלט עליה סאונד מתקליט כל יום של השבוע ופעמים בשבת, ולא את הזוועות של יוטיוב-דאונלודר.

ורבאק, כמעט כל מוסיקה אתה יכול לקנות בדולר, או "להשיג" בטיפה מאמץ. בסוף אחרי שחרשת ומצאת את הקטעים שלך, מה הבעיה להביא אותם באיכות ראויה? זה רק יחס.

בקיצור, מהיום לא משמיעים פלייבק במופע מחול בלי אישור איכות חתום בידי ראובן מנשרוף.
טינטן
הודעה פורסם: שלישי 15 יול',14 19:50   
[B]גם לי קרה. לא הכוריאוגרפים מודעים ואולי מזלזלים או מורידים מיוטיוב הקלטות חורקות שעוברות מיד ליד ובסוף באים אליך כדי שתנקה רעשים מההקלטות.זו בדיחה לא טובה.אני מנסה לחנך אותם לא לוותר על איכות.
משהו אחר וחשוב:הדבר היחיד שעוזר פה ,קרוב לשדרות בארץ הקאסמים ,זה העיסוק במוסיקה, בלהקות שלי ,ובאולפן ההקלטות.בורכנו !
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון