Expert
פורסם: חמישי 17 יול',14 01:46
יש מצב שכל הכניסות הן מיקרופון ויש 4 כניסות ליין ב trs?
Act Compatible
פורסם: חמישי 17 יול',14 02:01
יש שם 16 ערוצים. לכל ה-16 יש פריאמפים (כולל פאנטום), ערוצים 13-16 הם קומבו. אליהם אני מחבר כרגע את הקלידים והגיטרה.
Expert
פורסם: חמישי 17 יול',14 02:46
אם אני מבין נכון כל הכניסות הן מייק בלבד ורק ה 4 האחרונות יכולות לקבל ליין או di
אם לא והן גם מקבלות ליין, אז אתה יכול להחליף, במקרה הזה זה רק עניין כספי.
Act Compatible
פורסם: חמישי 17 יול',14 12:22
אופציית ה-DI היא כרגע האופציה שאני משתמש בה. סתם קיוויתי לגלות שאני יכול לחסוך לעצמי התעסקויות...
תודה בכל מקרה על כל התשובות. אני אסתגל למצב החדש :-)
פורסם: חמישי 17 יול',14 22:31
במיקסר האייפד - כשהגיין סגור לגמרי האם זה מצב ליין
או שעדיין צריך DI
כמו כן שימו לו
שישנם ערכים שונים ליד ה-12 כניסות הראשונות
וליד ה-4 כניסות קומבו האחרונות
Expert
פורסם: שישי 18 יול',14 13:01
ההבדל בין ליין לאינסטרומנט קשור לשני פרמטרים אלקטרוניים פרט לעוצמה, והם קו מאוזן / לא מאוזן ועכבת (התנגדות) הכניסה.
פרט לעוצמה, מבחינת האלקטרוניקה (התקן של) כניסת ליין וכניסת מיקרופון הן ככל הידוע לי דומות, בעלות עכבה של 600 אוהם וקו מאוזן.
עקרונית - חיבור כלי נגינה בעל יציאה של 20 קילו-אוהם וקו לא מאוזן לכניסת ליין במיקסר זו טעות. מעשית, זה עובד, אבל יש פגיעה מסויימת בסאונד ופתח דרכו יכולים להכנס רעשים לא רצויים. במקרים פחות רגילים יש אפשרות לנזק. לכן רצוי לחבר כלי נגינה למיקסר באמצעות DI.
יש מקרים בהם כניסת PL במכשיר הינה "Hi-Z" או "instrument" (או שיש לה בורר ליין/אינסטרומנט) ואז היא מתאימה לחיבור כלי נגינה ומבטלת את הצורך ב-DI. אני מכיר את זה בקדם מגברים, אך לא ראיתי את זה במיקסרים. אני לא מכיר את המקי.