פורסם: חמישי 24 יול',14 16:09
שלום לכם
אני מנסה כבר כמה זמן להבין האם אני יכול לרכוש אורגן מזרחי שישמש בתור מקלדת שליטה לתוך אבלטון לצורך העניין, כדי שאוכל לנגן סולמות עם רבעי טונים בכל כלי וירטואלי שאבחר בתוכנה. זו התוצאה שאני מחפש השאלה האם זה אפשרי
קפצתי לכלי זמר וניסית לעשות את זה עם הקסיו AT3 דרך חיבור usb אבל ללא הצלחה, כשניסיתי לכוון רבע על המקלדת הוא רק הוריד אותו בסאונד של המקלדת עצמה ולא בתוכנה( לא ניסיתי להשתמש בכבל מידי יכול להיות שזה יעובד שם?)
בכל מקרה הייתי רוצה לעת אם למישהו פה יש נסיון עם זה אני מחפש פיתרון כלשהו פשוט לנגן מקאמים על כלים וירטואלים, כן ניסיתי פאצ׳ים של מקס שלא עבדו ממש טוב
אשמח אם תוכלו לעזור
תודה
S.Supporter
פורסם: שבת 26 יול',14 12:44
מבחינת המידי, זה תלוי איך הוא ממומש במקלדת.
זה יכול להעשות ברמת הפקודה, שכאשר המקלדת מכוונת למקאם מסויים, אז מראש הצלילים הנכונים יקבלו טראנספוזיציה.
זה המקרה העדיף אם אתה רוצה לנגן אל כלי וירטואלי או להקלײַט במחשב.
זה יכול להעשות ברמת המקלדת, ואז הטרנספוזיציה נעשית שם לפי המקאם שכיוונת, אבל המידי עצמו נשלח בחצאי טונים.
צריך לבדוק איך זה קורה במקלדת הספציפית שאתה מנגן בה. אפליקצית מידי מוניטור או התיעוד של הסינטי (או הוא כתוב בצורה טובה) יתנו לך את התשובה.
יש כלים ויטואלים שנותנים לך לכוון אותם לרבעי טוהים, ואז זה עובד כמו באופציה 2. אני לא רואה סיבה למה פאצ׳ של מקס לא יעשה את זה טוב ברמה הגלובלית על כניסת המידי. באיזה פאצ׳ השתמשת?
Act Compatible
פורסם: שבת 26 יול',14 21:00
נאמר שאני רוצה להופיע עם סינטי מבוסס מחשב , לוג'יק x נאמר...
ואני רוצה להעביר ממקאם למקאם בלחיצת כפתור, האם אתם רואים
איזושהי דרך לעשות זאת?
אפשר גם בגישה מהירה לרבעי טונים ע"ג מקלדת השליטה.
להיות ספציפי: רשותי מקלדת שליטה novation 61sl MKII,
והתוכנה שאיתה אני עובד היא כאמור logic x
הגעתי בתוכנה לאפשרות לכוונן את הסולם הנדרש, אך בכל פעם
שאני צריך לשנות מקאם, זו דרך איטית ומסורבלת, מה גם, שמשפיעה
גם על כל מה שכבר ניגנתי...
פורסם: שבת 26 יול',14 22:24
רמי, אני לא חושב שזה אפשרי בלוג'יק. בכל אופן, שקלתי להטמיע ב"פנאן" שלנו את האפשרות הזו לטובת מעבר מהיר, בלחיצת כפתור בודדת, ממצב אחד למשנהו. כלומר, לאחר שתשמור את הטיונינג'ז שלך לקובץ, רשימת הקבצים תופיע בתפריט לחצנים שיאפשרו בחירה מיידית בזמן אמת. שתי הדרכים היחידות שאני רואה לעשות זאת: רק מתוך VSTI שתומך בזה או פלאגאין מידי עם פריסט מנג'ר שמתיישב על הערוץ הספציפי (לא יודע אם יש כאלה בלוג'יק).
Act Compatible
פורסם: שבת 26 יול',14 23:28
תודה.
מישהו שכן יודע?
פורסם: רביעי 30 יול',14 07:36
תודה ranybany , אבל זה לא עונה על השאלה...