תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 18:19
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
השכרת IN-EAR?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA
  ItayJ  
השכרת IN-EAR?
הודעה פורסם: שני 18 אוג',14 11:16   
שוב שלום,
יש לי בשבת הופעת להקה באוזןבר (תופים, חשמלית, בס, קלידים, בסון, זמר וזמרת. - בקיצור, שמח!)

חבר סאונדמן הבהיר לי איזו נקודה שלא חשבתי עליה - אמנם למקום יש 5 מוניטורים, אך הבמה קטנה והתופים יהיו על הראש שלנו, ורעש הבמה כנראה יהיה בלתי נסבל.

הוא הציע אפשרות של השכרת אוזניות IN-EAR להרכב. הוא גם כיוון אותי ל"ידע קול" אך נאמר לי כרגע משם שהם לא משכירים בימים אלה. ההופעה במוצ"ש הקרוב.

האם מישהו יודע כיצד ואיפה ניתן להשכיר? מה המחיר ההגיוני עבור השכרה כזאת? (רק הזמרים צריכים להיות אלחוטי)

האם המקום צריך להכין את עצמו באופן מיוחד, חוץ מאשר ההוראה שבמקום לפרוס מוניטורים, פשוט פורסים כבלים מהשליחות של המיקסר ואני בא עם הציוד המושכר?
(לא התעסקתי בחיים עם IN-EAR, לא יודע מה זה דורש)

המון תודה!
benny schwartz
תומך
הודעה פורסם: שני 18 אוג',14 11:39   
למרות ההמלצה באופן כללי על אין איר. לא הייתי ממליץ לעלות להופעה משמעותית עם אין איר, ללא היכרות ונסיון.
אלא א"כ אתם מגיעים המון זמן מראש לבלאנס.
זה אמור בכללי, וגם בהתחשב בזה שכל דגם נותן משהו אחר מבחינת סאונד ונוחות.
לרוב הנגנים/זמרים ממה שאני מכיר החוויה של הפעם הראשונה היא לא פשוטה בכלל. לוקח זמן להתרגל לזה.
shaharv
S.Supporter
הודעה פורסם: שני 18 אוג',14 12:04   
קודם כל, אוזניות מתאימות יש לך שאתה רוצה להשתמש באין-איר?

שנית, זו לא ההופעה הראשונה שנערכת באוזן בר, למיטב זכרוני יש להם מוניטורים סבירים לגודל, מכוונים לא רע וטכנאי עם אייפאד שעולה לבמה בזמן הבאלאנס ועושה מיקסים למוניטורים ישירות משם ולא בשלט רחוק.

רעש הבמה הוא פונקציה גם של גודל הבמה וגם של ההרגלים של ההרכב.
אם יש מגבר גיטרה, הוא עושה לא פחות נזק מכל מוניטור, כנ״ל סנייר ומצילות. שלא לדבר על הכאוס שמגבר באס יכול לעשות.
אם הלכתם לאין-איר, למה שלא תביא גם מערכת תופים אלקטרונית ומדמי מגברים? אפס רעש במה #think

ככה זה מועדוני הופעות קטנים, בכל העולם.

הדרישה הטכנית היא הצרה הכי קטנה שלך, כסף, אנחנו מדברים על כמה מאות שקלים עד אלפייה בודדת, אתה צריך , אבל מדובר בזמן הקמה וסט אפ, שיכול להיות שלא יהיה לכם (כי אתם צריכים להגיע מוקדם יותר עם המכשירים, המקום צריך לקבל אתכם מוקדם יותר להתקנה).

הצעה שלי, לוותר.
shtik
תומך
הודעה פורסם: שני 18 אוג',14 14:00   
מצטרף להמלצות נגד. לדעתי בסיטואציה הזאת זה יותר יפגע בהופעה מאשר יועיל.

בגלל שהבמה לא עמוקה, 4 מהמוניטורים (חוץ מזה של המתופף) מפוזרים בפרונט של הבמה ולא מפריעים לאף אחד, והשמיעה על הבמה מורכבת ב 60% על הסאונד מה PA ז"א חוץ מהזמרים (שלהם יש נטייה מובנית לאהוב לשמוע את עצמם בווליום לא פרופורציונלי) והמתופף השאר יכולים להסתדר גם בלי מוניטור אם רוצים.
הודעה פורסם: שני 18 אוג',14 14:54   
הבנתי את הנקודות שהעלתם. נוותר על העסק.
תודה על חוות הדעת #thumbsup
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » הגברת ותאורת מופעים - PA

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון