ברשותי פדאל (לגיטרה) שעובד על סוללת 9V, וברצוני לאפשר חיבור שנאי. תחילה חשבתי לפרק מפדאל ישן את כניסת השנאי אך זה לא כ"כ פרקטי.
האם מישהו מכיר חנות בת"א שניתן לרכוש בה את החלק הזה?
תודה מראש.
אני משער שאתה צריך כזה שמתלבש על הפנל בהברגה?
הייתי מוסיף גם toggle switch כדי לברור בין סוללה לבין שנאי.
אני חושב שבאחת החנויות בשד׳ הר ציון תוכל למצוא את הנ״ל. _________________ MOE - MADEONEARTH
Custom Made Synths And Effects
כאן לדוגמא..., אבל שים לב לקוטר הפין המרכזי שכאן הוא 2.5 מ"מ.
ברוב התקעים של השנאים שבשוק (בלי קשר למתח ולקוטביות) קוטר החור הוא 2.1 מ"מ.
אם תנסה לחבר תקע עם חור בקוטר 2.1 לשקע עם פין בקוטר של 2.5 מ"מ -כמובן שלא ילך...
כמו כן שים לב לחבר לפדל שנאי/ספק כח מ-י-ו-צ-ב, אחרת תקבל כבונוס המהום/זמזום מטריד...
הכי פשוט (וקל..) להצטייד בספק ממותג לדוגמא (שים לב לקוטר התקע..., מכסימום תחליף לתקע עם חור 2.5 מ"מ)
בואו נראה שאני בכיוון -
העניין הוא פשוט. יש לי בורד עם 5-6 אפקטים, כולם מחוברים במקביל לשנאי מיוצב 9V עם מספיק אמפר לכולם. יוצא מן הכלל הוא פדאל הוואה (vox) שעובד על סוללה ללא אפשרות לשנאי. קדחתי חור בגודל שנראה מתאים, והתוכנית היא לנתק את התיילים מבית הסוללה ולחבר אותם לכניסת שנאי.
לגבי הקוטביות - זה 50\50, לא? אם פיספסתי בפעם הראשונה - פשוט מנתקים ומלחימים הפוך, נכון?
לגבי קוטר השקע - אם אקח איתי את התקע של השנאי ואוודא בחנות שהוא מתאים - סגרתי את הפינה?
א. איך הצלחת לקדוח בפדל הזה? אני בזמנו ניסיתי ולא הצלחתי לקדוח בזה.
נראה טוב אם טנקים היו מיוצרים מהחומר שממנו הוא מיוצר בהתאם לזה אצלי השקע הזה פשוט מבצבץ מחוץ לפדל.
ב. אני לא ניתקתי את החוטים מהחיבור לסוללה, אלא חיברתי את השקע של השנאי לשנפ (ככה קוראים לזה לא?) נגדי לזה שבפדל.
ככה אני יכול מתי שבא לי לנתק ולחבר סוללה במקום. מה שתכל'ס לא קרה ב10 השנים האחרונות