תומך
פורסם: שישי 14 נוב',14 14:53
לא מכיר את המיקרופונים, כן את הרצון העז לזוג ריבונים.
לא הייתי קונה חתלתול בשקית, בריבונים ההבדלים באמת משמעותיים בין הדגמים כולל בתוך החברות עצמן.
חבר הזמין זוג זול - חושב שCAD, ושלח אותם לשדרוג בארהב..חזרו בובה. עכשיו יש לו אחלה זוג.
שתי הקופיקות שלי.
Wavelab 9.5 Pro/Nuendo8.3/Pro tools 12.5
Act Compatible
פורסם: שישי 14 נוב',14 15:17
לי יש זוג כזה. CASCADE. לפני כמה שנים גם אני נתקלתי באיזה מבצע וקניתי על עיוור. אוהב אותם. הוקלטו אצלי דרך הINTEGRITY של יורם.
השתמשתי בהם בכמה מקרים של הקלטות גיטרה (מגבר) וכחדר לתופים ונראה לי שגם כחדר לפסנתר.
אני זוכר גם ניסיון להקליט עם אחד שירה של זמרת לאלבום ג'אז מעושן, אבל בסוף באותו סשן חזרתי ל87.
נתנו לי את הגוון הריבוני שחיפשתי, לא עשיתי ראש בראש נגד ROYER וCOLES, אבל את הצבע הריבוני אני מכיר ואוהב, וקיבלתי אותו.
800 דולר לזוג פלוס פרהאמפים נראה לי שווה.
My 2 cents.
פורסם: שישי 14 נוב',14 15:55
+1
יש זוג כאלה גם בברדו, אחלה אחלה אחלה של מיקרופונים, ושווים את המחיר שלהם בוודאי.
מקליט איתם קבוע חדר בהקלטת רביעיה ועוד כל מיני שימושים מאוד מעניינים,
עוד +1 לבחור שהשתמש בהם עם האינטגריטי של יורם ! שילוב מדהים.
ממליץ לך לדבר עם יורם לב עליהם, הוא מכיר אותם אישית,
וסתם בשביל הידע הכללי זוג כאלה בדיוק בדרכם אלי, וישומשו עם האינטגריטי של יורם.
בכל מקרה תבדוק גרסאות, יש להם גרסא עם שנאי לינדל כבר בתוכם, מעט יותר יקרה מהגרסא הפשוטה, לא יודע בדיוק מה ההבדל, אני הזמנתי עם השנאים של לינדל בפנים.
פורסם: שישי 14 נוב',14 20:29
שני cad יש לי הקלטתי איתם רביעיית מיתרים דרך האינטגריטי של יורם סאונד רך תענוג ממש מומלץ.
Expert
פורסם: שני 17 נוב',14 00:01
שי, הפאט הד טובים ונותנים תמורה נהדרת למחיר אבל ל - 4038 אין תחליף, יש בהם משהו מאוד מיוחד וממכר, הם שווים כל שקל בעיני, אם אתה בתקציב לך עליהם, ה - OH הכי טובים ששמעתי ועוד הרבה יותר מזה.
לטעמי גם עדיפים על ה - AEA R-84 .