Expert
פורסם: שלישי 23 דצמ',14 01:26
הרעיון של יורם מצויין, רק שהוא מייצר בעיית streo image קלה, אותה תועל לפתור ע"י מיקום העמדה בזווית. אפשר גם פחות ממטר במקסימום, העיקר שהגיאומטריה של החדר כבר לא תהיה סימטרית.
אם אתה רוצה הפרדה של ממש קירות גבס רגילים לא יעשו כלום. חפש פה בפורום, אני בטוח שכבר הוצעו פיתרונות רבים וטובים לבניית קיר מבודד וחלון מתאים.
פורסם: שלישי 23 דצמ',14 01:59
תודה רבה על המענה,
אני לא בטוח שהבנתי את ההצעה.
אני מבין שעיקרה למקם את העמדה עם הפנים לשירותים בכדי להרוויח את אורך החדר, אך לא ממש הבנתי איך זה מתבצע בפועל.
אשמח אם יורם או מישהו שהבין את כוונתו יוכלו לנסות להסביר לי.
S.Supporter
פורסם: שלישי 23 דצמ',14 07:39
אני לא כל כך מבין מה אתה מצפה להרוויח:
1. הנישה הזו, אם להעריך את הפרופורציות שבסרטוט כהגיונייות, תהיה למעשה נישה בעומק 70-100 ס"מ.
איפה שלא תמקם את המוניטורים תקבל תוצאה לא טובה.
2. אתה מתאר קיר שלא בולם שום רעש מכיון הלייב-רום שזה א-ב של קונטרול.
אם כל כסא שאתה מזיז בקונטרול יזלוג למיקרופונים שנמצאים בחדר הנגנים, והרעש של הנגינה נכנס לתוכך חדר הבקרה... בשביל מה לעשות חדר בקרה?
יש גם יתרונות לאולפן open-space שקשור בקשר ישיר עם הנגנים ועבודה עצמית.
כמובן שאם היו לך את האמצעים לבנות קונטרול אמיתי הייתי ממליץ אבל חצי הריון במקרה הזה לא נותן לך כלום.
3. נניח שהחלטת כן להפריד: קיימת איזה מין תפיסה רומנטית שעמדת הבקרה חייבת להיות עם הפנים לחדר הנגנים. אבל זה ממש לא חייב להיות ככה.
עכשיו אני גם רואה שיורם כבר הציע למקם את העמדה עם הפנים לשירותים (בהנחה שתמצא איזשהו סידור פונקציונאלי). אז אני מצטרף להצעה הזו.
אבל, שוב, אם אין לך איך לבנות קיר אמיתי שייבלום את הרעש בין החדרים, אינני מוצא לכך שום טעם.