פורסם: חמישי 01 ינו',15 11:13
אני על סף רכישה של קונסולה דגיטלית התקציב שלי עומד על 19000 ₪ כולל מע"מ
מקסימום
תחילה הייתי נעול על ה SI EXPRESSION 2
אבל עכשיו יש לי כמה דילמות יש גם את QU 24
ויש את M-380 של ROLAND (שהאמת לא שמעתי על אנשים בארץ שעובדים על ROLAND ולמעשה אין לי שום היכרות איתה בכלל)
האם יש למישהו עוד הצעות למיקסרים בתקציב הזה (PRESOUNS לא בא בחשבון וגם לגבי ה X32 יש לי השגה בנושא כי ממה שהבנתי זה לא עובר שום מפרט)
S.Supporter
פורסם: חמישי 01 ינו',15 12:18
המושג "לא עובר מפרט" הוא קצת מוגזם.
מי לא "מעביר" את המפרט הזה?
להקות שבאות בלי מפעיל, אין להן זכות לקבוע לך על איזה מיקסר לעבוד.
להקות רציניות שבאות עם מפעיל, סביר שגם את המיקסרים האלה הן לא יאהבו.
אתה צריך לבדוק עם עצמך כמה ארועים כאלה אתה בכלל עושה, ובמידת הצורך פשוט לשכור מיקסר מתאים (ולתמחר בהתאם כמובן).
לגבי המיקסרים עצמם, לא הייתי קונה בלי לשים עליהם יד ולבדוק, וכמובן להבין איזו מטרה הם באים לשרת..
הרולנד M380 בכלל לא בתקציב שלך (בארץ), ועל המשטח יש רק 8 כניסות, ככה שאתה חייב קופסאת במה בשבילו, ככה שאלא אם אתה עושה כנסים קטנים, זה לא בשבילך.
יש את הרולנד M300 שכן נכנס בתקציב, אבל עדיין מחייב קופסאת במה להופעות של יותר ממיק שירה ו2 DI...
ואגב לא עובר מפרט, הרבה טכנאים יעדיפו מיקסר עם יותר פיידרים מאשר שני אלה להופעות של ממש.
האקספרשן 2 הוא גם מיקסר בלי הרבה פיידרים להופעה מלאה.
פרהסונוס אכן מיקסר קצת מבאס, למרות שיש לו פיצ'רים נחמדים כמו הקלטה ישירה וסמאארט, אבל התפעול שלו אכן בעייתי בעיני.
בהרינגר - אני אישית מעדיף מיקסר עם כל הפידדרים כבר בשכבה הראשונה, אבל אם יש לך משהו אישי נגד אז זה עניין שצריך לפתור.
QU24 - לAH יש הכי הרבה נסיון בתחום הזה, יש קהילת משתמשים פעילה ולי אישית זה נראה מוצר הרבה יותר שלם ובוגר מהשאר. אם הוא באותו מחיר כמו האקספרשן2, לא הייתי חושב פעמיים.
צריך מצד שני שאתה עובד בתקציב מאוד מאוד נמוך. על הנייר כל היצרנים מציעים "משהו", אבל 19 (כולל), זה עדיין לא מחיר שמכניס אותך לליגה של "לא עובר מפרט"
בפעמים האחרונות שנתקלתי ב"לא עובר מפרט" הבחירה הייתה בין פרופייל, פרו2/6 וסאונדקראפט VI
אפילו iLive כבר "עוברת מפרט" בדרגות הביניים.
פורסם: חמישי 01 ינו',15 12:44
התכוונתי אכן ל M300 סליחה על הטעות
כיום יש לי את DL1608
מיקסר מעולה בעניי אך די מוגבל גם מבחינת השליחות
וגם עניין שהכל ב IPAD לא תמיד נוח לעבודה בישומים מסויימים
על הברינגר כל מי ששאלתי פשוט אמר לי לא להתקרב שאנשים פשוט מעדיפים לא לגעת בו מצחיק לדעת שאפילו למופע סטנדאפ של שחר חסון עם טכנאי אורח הוא ציין במפורש במפרט קונסולה דיגיטלית (לא ברינגר) חשוב לציין שלי אישית אין השגות בנושא אני יעבוד עם הכל אבל אני לוקח בחשבון אופציה לטכנאים חיצוניים
אני עובד עם המון להקות כאלה ואחרות יצא לי אפילו לעשות סאונד לעופר לוי ועבדתי על ILIVE R72 והיה די תענוג חוץ מכמה דברים מעצבנים כמו ה SAVE שלוקח 30 שניות
אז למעשה A&H היא העדיפה לדעתך על כל מה שציון כאן?
פורסם: חמישי 01 ינו',15 15:34
אני קניתי לפני חודש בערך את ה-QU-24 אומנם עדיין לא עשיתי איתה עבודה רצינית אבל מבחינת נוחות ותיפעול היא מאוד נוחה .יש 3 שכבות אחת של האינפוטים אחת של אפקטים ואוקס' ואחת אתה יכול לבחור לכל ערוץ פרה או פוסט.
יש מסך מגע שלא כמו בברינגר והכל אפשר לעשות דרכו.
יש גם תאורה צבעונית מעל הפיידרים לזיהוי מהיר באיזה שיכבה אתה נימצא.
מצד שני יש בפאב של ישוב לידינו את הסאונדקרפט הם עושים שם כמעט כל שבוע הופעה אומנם לא גדולה אבל המיקסר עובד הרבה ונראה לי שהם מבסוטים.
אמנם אנחנו רחוקים מהמרכז (שעתיים מת"א דרומה) אבל אם אתה מעוניין אני יכול לסדר לך לבדוק את שני המיקסרים.
פורסם: חמישי 01 ינו',15 18:21
בקיצור ההתלבטות עוד יותר גדולה אחרי כל התגובות
כמה שליחות AUX יש ל QU24 לא הצלחתי ממש להבין ?
פורסם: חמישי 01 ינו',15 20:42
יש לה בעיקרון 10
4 מונו ו3 סטריאו
10 יציאות אבל רק 7 כפתורי שליטה
פורסם: חמישי 01 ינו',15 23:59
עברתי על ה REVIEW של QU נראת מאוד מסורבלת אולי בשל היותה קטנה אני לא ממש יודע אבל נראה כאילו כדי להגיע לכל דבר זה פשוט ללמוד את המיקסר כמו את כף היד
תקן אותי אם אני טועה? (כאחד שיש לו את הקונסולה)