אני ממליץ לך גם על הרמקולים השקופים למחשב של הרמן קרדון, ( SOUNDSTICKS )
זה אולי ישמע קצת מצחיק אבל יש לי אותם כבר 10 שנים, אמינים ביותר ואני מכיר אותם כל כך טוב ( כולל את המגרעות שלהם ) שאני יכול למקסס עליהם תוצר שעובר יפה מאוד בחוץ אם אתה מכוון את הסאב כמו שצריך
הם מאוד דורשניים בתחום הגבוה ולרוב עוברים היטב החוצה בתחום הזה גם הנמוכים נותנים רפרנס יפה ( שאני מכיר ) המיד שלהם זה לא משהו לכתוב הביתה אבל כך גם רוב המערכות המודרניות היום, המון גבוהים, נמוכים עם נוכחות ובור באמצע...
250 ליחידה כנראה שלא שמתי לב (תכלס זה הרגל דפוק מחיר יחידה זה די כמו מחיר לחצי משקפ ,בברירת מחדל זה סטריאו כבר שנים)
Tomshir
סיכוי טוב שאני לא אכיר אותם כל כך טוב , אז אני מעדיף רמקול שאולי בהגדרה שלו הוא רפרנס אולפני לא סלחן ,אין לי בעיה עם המיקסים שלי כרגע והמוניטור המרכזי שאני עובד איתו די סוגר לי את הפינה , פשוט מחפש להקל ..
מעניין שאין מוצר בתחום שמשלב אלמנטים פופלארים בקופסה אחת כמו של אייפון, אנדורידים, מערכות מיני, רמקולים של מחשב, רמקולים של מסך, אוזניות של אייפון עם מגבר אוזניות של אייפון וכו'. יכול להיות כלי רפרנס טוב למי שהמוזיקה שלו מיועדת לקהל יעד מסוים.
עוד אפשרות היא לקנות מוניטורים שנשמעים ההפך מהמוניטורים שלך. אם אתה יודע מה החסרונות והנקודות הטובות של שלך ( נמוכים, אמצע, גבוהים, גודל, פיזור, עוצמה... ), תמצא אולי מוניטור שמשלים לך את "התמונה". נראה לי הרבה יותר הגיוני היום מלקנות שיט בוקס ביותר ב 2000 שקל, אבל אנשים קונים עדיין NS10 ועפים עליהם אז לך תדע, כל אחד והשיט שלו