תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 22:24
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
קניית פנלים אקוסטים
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  Dori alfandary  
קניית פנלים אקוסטים
הודעה פורסם: חמישי 31 מרץ,16 22:00   
שלום,
אני מעוניין לקנות פאנלים אקוסטים להפיכת החדר שלי לחדר הקלטות.
אני יעשה את זה לאט לאט, יקנה, ישים, יראה איך זה ואז אוסיף או אשנה
אני בטוח שברצוני לקנות פאנלים אקוסטיים וחוסמי בסים פינתיים.
השאלה שלי היא איפה הכי כדאי לקנות את הציוד הנ''ל בזול, אך גם באיכות טובה?
את הפאנלים ארצה בטקסטורה שטוחה, ולא כזאת של קרטוני ביצים. אם יהיה אפשר לבחור את הצבע שלהם זה יהיה נהדר.
תודה!
Vintage
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שישי 01 אפר',16 08:54   
תוכל לקבל אצלי את המענה כולל יעוץ לפי צרכיך
הודעה פורסם: שלישי 12 אפר',16 12:54   
היי.
יש המון משתנים הקשורים בבקשה שלך. כמו גודל החדר, חומר ממנו עשויים הקירות והרצפה, האם תרצה לבודד רעש מבחוץ/מבפנים או לאזן תדרים? אילו כלים ינגנו שם בו זמנית? (בדר"כ), האם יש שכנים בקרבת מקום? האם ביום מן הימים תרצה "להמיר" את חדר החזרות לחדר הקלטה וכו'...
-- אני בונה פאנלים אקוסטיים לפי הזמנה, בגדלים שונים וצבעים שונים.
אך אמליץ לך לא להזדרז ולהוציא כספים לפני שתבדוק טוב מה הייעוד, מה הבעיות וכיצד ניתן לפתור אותן.

מוזמן לפנות אלי בכל שאלה 052-8063335
Unison
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: שישי 15 אפר',16 10:59   
ציטוט:
אמליץ לך לא להזדרז ולהוציא כספים לפני שתבדוק טוב מה הייעוד, מה הבעיות וכיצד ניתן לפתור אותן

המלצתנו הגורפת היא לבדוק את החומרים המוצעים כפתרון, את התאמתם למשימה, בחינת הנתונים הטכניים שמספק היצרן והשוואתם למוצרים אחרים. כלל האצבע הוא כי אם אין בנמצא נתונים טכניים להשוואה - החומר אינו מתאים למשימה!
מילים רבות נשפכות בעוד נתונים/ביצועים מעטים מסופקים בפועל. בחינת והשוואת רבים מהמוצרים שמשווקים כחומרי אקוסטיקה תגלה את התאמתם או חוסר התאמתם כמוצר אקוסטי המבצע את הפעולה המובטחת. אפשר למצוא הבדלים בני מאות אחוזים בין מוצרים שונים. המספרים קטנים ולכן מבלבלים אבל ההבדל בין ביצוע 0.3 בתדר מסויים לבין ביצוע של 0.9 באותו התדר מראה על הבדל של 300%!, הבדל בין 0.4 לבין 0.8 הוא 100% וההבדל בין 0.2 לבין 0.5 הוא 250%... והמספרים המובאים כאן אינם דמיוניים אלא מספרי אמת מהשטח.
אין לצבוע חומרים אקוסטיים משום ששכבת הצבע מקטינה את יעילות החומר בעוד הצבע חוסם את מעבר האויר החפשי דרך החומר האקוסטי. יש בנמצא חומרים נקבוביים (ספוג ואחרים) צבעוניים ובמעט השקעה נוספת אפשר לעטוף את החומר בבד אוורירי.
בהצלחה בפרויקט
Obabuba
הודעה פורסם: שבת 16 אפר',16 11:03   
בוודאי שלא דובר על לצבוע את החומר האקוסטי..
בעת בניית הפנאל, הוא נעטף בבד טבעי המאפשר זרימת אוויר לתוך הצמר. את הבד ניתן לבקש בצבעים שונים..

- אם תרצה, תוכל לשלוח לי שרטוט של החדר (מידות מדוייקות + חלונות, דלתות, שולחנות, ספות, כל מה שנמצא שם) ואוכל לבצע בדיקה רעיונית ראשונית של הבעיות שעומדות בפנייך..

- בנוסף, אין תחליף למדידה אקוסטית מקצועית. דבר איתי שאדע מאיפה אתה, ואולי אוכל להגיע עם הציוד הנדרש למדידה אקוסטית, כך תוכל לדעת מהן הבעיות המרכזיות שיש בחדר, וכיצד ניתן לטפל בהן...

בהצלחה! #smile
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון