פורסם: שבת 02 יול',16 01:50
יש לי 2 כלים האחד הוא אורגן והשני הוא סינטיסייזר .לשניהם יש חיבורי מידי ללא היציאה thru .. ז"א רק 2 חיבורים MIDI IN ו OUT MIDI
יש לי כרטיס קול חיצני 18I6 של פקוסרייט וגם לו יש רק 2 חיבורים של MIDI IN ו OUT MIDI .
אני רוצה שהם יהיו עצמאים מול המחשב , למשל יש לי שיר עם 6 ערוצים בתוכנת סונאר או קיובס , אני רוצה שכל כלי ינגן 3 ערוצים.
ניסיתי לחבר בעצמי אבל כשניגנתי על כלי אחד שמעתי גם את השני כאילו אני מנגו על שניהם ביחד. אני רוצה להפריד בניהם שלא יעבדו במקביל אלה בטור.
פורסם: שבת 02 יול',16 22:36
שניהם ניגנו את אותם ערוצים משום שהם קיבלו את אותם ערוצים...
לדוג'-נניח שאתה רוצה כינורות מהכלי הראשון בלבד, אזי צריך לנטרל את ה midi in של הכלי השני בערוץ 1 ולהפך אם אתה רוצה שהכלי השני ישמיע את הפסנתר ממנו אתה צריך לנתק את ה midi in בבערוץ הספציפי של הכלי הראשון..
לחלופין ניתן לנטרל את הכלי- תלוי בחברה - ע"י כיבוי הצליל הפנימי בערוץ הספציפי- local on-local off
מקווה שהבנת, ששי ברזני
פורסם: ראשון 03 יול',16 23:33
1. לשאלתכם ניגנתי מהמקלדת .
2. לכרטיס הקול (FOCUSRITE 18I6) , לסינטיזייזר (juno g ROLAND) ולאורגן (EXR7 ROLAND) יש חיבורי USB . אני לא יודע אם הם מעבירים מידי ( אני אבדוק באתר שלהם )
כרטיס הקול החיצוני מחובר למחשב בחיבור USB
כשאני מחבר גם את הסינטיסייזר (juno g ) למחשב בחיבור USB , המחשב נתקע ( אני חושב שזה בגלל שגם לסינטיסייזר יש כרטיס קול מובנה ) (יש לי ווינדוס 10, לא חסר לי זיכרון 6gb ,המחשב הוא לא הבעיה) .
3. נגיד שיש לכם 2 מקלדות כאלה, כרטיס קול חיצוני ומחשב
באיזו תצורה הייתם מחברים אותם, או איך צריך לחבר אותם ?.
פורסם: שני 04 יול',16 17:37
כשיש דגמים מדויקים זה הרבה יותר יותר קל,
את ה EXR7 ROLAND ב MIDI in/out בהצלבה לכרטיס ( נראה שחיבור ה USB לא מעביר MIDI )
את ה Juno בחיבור USB.
המחשב מנהל את התפקידים בערוצים נפרדים.
תשמח לדעת ששניהם תומכים בריבוי תפקידים אז מה שאתה רוצה אפשרי רק נשאר לך לגלות איך עם המניואל.