פורסם: ראשון 11 דצמ',16 16:26
אהלן כולם,
מפרט: יש לי UR22 כשנתיים, בעל 2 כניסות, עובד עם קיובייס 5, windows 10 (אותה בעיה הייתה גם על 7 לפני השדרוג).
יש לי בעיה עם רעשים שהכרטיס מפיק, בצורה אקראית, רק מהכניסה הראשונה.
בהתחלה חשבתי שזה קשור למיקרופונים, אבל ניתוק של שניהם לא שינה משהו.
ביצעתי כמה בדיקות בשביל לזהות מה גורם לרעש, אז הקלטתי פעמיים במשך כחצי שעה בלי מיקרופונים מחובר, פעם בשביל כל כניסה,
ובכניסה הראשונה היו פיקים, בעוד שבשנייה לא.
בדקתי אם זה קשור ל phantom power, אבל הפיקים מופיעים גם כשכבוי.
אין לי אחריות למוצר, ולא בטוח איך להמשיך מפה.
מישהו יכול לעזור?
Expert
פורסם: ראשון 11 דצמ',16 20:01
בדוק אם אתה שומע את הרעשים ביציאת האוזניות וביציאת המוניטורים עם אוזניות (חבר את האוזניות גם ליציאות ה line) וללא מיקרופון כשכפתור ה mix מכוון ל input כדי לבטל את הסבירות שמדובר בתקשורת מול המחשב.
נסה גם לחבר את הכרטיס לשנאי כמו של טלפון נייד במקום למחשב וחזור על אותה בדיקה. אפשר פשוט גם לחבר אותו למחשב אחר.
אם כן בשני המקרים סביר שהכרטיס תקול ולמרות שאין אחריות יוכלו לתקן אותו במקום ממנו קנית אותו בתשלום.
פורסם: שני 12 דצמ',16 13:35
תודה על התגובות.
אז ככה, ביצעתי כמה בדיקות:
החלפתי USB - בהתחלה חשבתי שזו הייתה בעיה, אבל הופיע פיק לאחר 10 דקות בערך, כשב-USB הקודם הופיע תוך חמש דקות מקסימום.
בדקתי את הלינק שהוספת - הסיריאל שלי לא מופיע שם.
בדקתי האם זה קשור לסביבת העבודה (CUBASE) - אבל אותו פיק הופיע ב Audacity
האמת שהתקשרתי לחנות (PC POWER) ואמרו לי שכל תיקון יבוצע בתשלום, שזה קצת מוזר כי הם כן סידרו לי פעם במחשב משהו ללא עלות, אבל הפעם כנראה שלא.
אני אנסה להחליף כבל, אולי שם משהו גורם לרעשים, למרות שמתחזק החשש שזה בכרטיס מאחר ומדובר רק בכניסה אחת ולא שתי הכניסות.