תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 04:54
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
בעיה בקונדנסר סוני
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט
  הצדיק  
בעיה בקונדנסר סוני
הודעה פורסם: שבת 24 דצמ',16 01:42   
אז שלום לכולם קיבלתי מיקרופון אלקטרט של סוני מדגם ECM-23F שהיה בשימוש אצל גל''צ וכשחיברתי אותו למיקסר גיליתי שהוא מוציא מין זמזום חשמלי נורא חזק וכמובן שהפאנטום היה כבוי אז החלפתי כבל החלפתי מיקסר לא עזר המיקרופון עדיין השמיע את הזמזום הזה אבל מה שכן גיליתי שאם אני מלפף אותו במגבת ושם אותו על סטנד וקושר את הכבל לסטנד בצורה מסוימת אז הזמזום הזה נעלם, אבל כשאני רק נוגע בסטנד זה ממשיך לכמה שניות ונעלם.
עכשיו מה לא עשיתי פתחתי אותו ניסיתי לבדוק את הקפסולה עשיתי לו ניתוח קיסרי ניסיתי לבדוק את המגעים וכלום לא עזר, בדקתי את הוראות היצרן (דרך אגב היה רשום שם שהמיקרופון הזה יוצר ב-1976), הלכתי לחבר שלי שעובד בקונסרבטוריון בעיר שלי והוא לא הבין איך לפתור את הבעיה הזאת אפילו נסעתי למעבדה הרשמית של סוני בת"א השארתי אותו יומיים וגם הם לא עלו על התקלה ובינתיים אני כבר אובד עצות כי אף אחד לא נתקל בתקלה כזו בעבר ולא יודע לעזור לי.
בכל מקרה האם יש מישהו מחברי הפורום שיודע איך לטפל בתקלה הזאת ומכיר פחות או יותר את המיקרופון הזה?
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שבת 24 דצמ',16 10:37   
במקרה הזה קשה לענות מבלי לבחון את המיקרופון ספציפית. על פי הסימפטומים שאתה מתאר נשמע כאילו הסיכוך מנותק באיזה מקום (אין קשר בין הסיכוך המגיע מהכבל עד לקפסולה וגוף המיקרופון עצמו, אך את זה אמרת שבדקת), אך זה יכול להיות גם ברמת הרכיב או מתג.
סך הכל מדובר באלמנט שאינו יקר (אלקטרט), כך שאפשר לנסות להחליף להשוואה קפסולה אחרת מסוג ומתח הפעלה דומה.
הודעה פורסם: שבת 24 דצמ',16 15:51   
אם זה יעזור אני יכול לשלוח תמונות
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: שבת 24 דצמ',16 16:59   
בוא ננסה
הודעה פורסם: שבת 24 דצמ',16 18:20   
יש פה בעיה באתר התמונה שמורה אצלי במחשב אבל זה לא נותן לי להעלות אותה זה רק עושה לי קישור http:\\\ (תסלחו לי אני קצת חדש)
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: ראשון 25 דצמ',16 07:16   
היית אמור לקרוא את הוראות השימוש לפני שביקשת עזרה:
http://www.act.co.il/forums/viewforum.php?f=23
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון