פורסם: שבת 24 דצמ',16 01:42
אז שלום לכולם קיבלתי מיקרופון אלקטרט של סוני מדגם ECM-23F שהיה בשימוש אצל גל''צ וכשחיברתי אותו למיקסר גיליתי שהוא מוציא מין זמזום חשמלי נורא חזק וכמובן שהפאנטום היה כבוי אז החלפתי כבל החלפתי מיקסר לא עזר המיקרופון עדיין השמיע את הזמזום הזה אבל מה שכן גיליתי שאם אני מלפף אותו במגבת ושם אותו על סטנד וקושר את הכבל לסטנד בצורה מסוימת אז הזמזום הזה נעלם, אבל כשאני רק נוגע בסטנד זה ממשיך לכמה שניות ונעלם.
עכשיו מה לא עשיתי פתחתי אותו ניסיתי לבדוק את הקפסולה עשיתי לו ניתוח קיסרי ניסיתי לבדוק את המגעים וכלום לא עזר, בדקתי את הוראות היצרן (דרך אגב היה רשום שם שהמיקרופון הזה יוצר ב-1976), הלכתי לחבר שלי שעובד בקונסרבטוריון בעיר שלי והוא לא הבין איך לפתור את הבעיה הזאת אפילו נסעתי למעבדה הרשמית של סוני בת"א השארתי אותו יומיים וגם הם לא עלו על התקלה ובינתיים אני כבר אובד עצות כי אף אחד לא נתקל בתקלה כזו בעבר ולא יודע לעזור לי.
בכל מקרה האם יש מישהו מחברי הפורום שיודע איך לטפל בתקלה הזאת ומכיר פחות או יותר את המיקרופון הזה?
פורסם: שבת 24 דצמ',16 15:51
אם זה יעזור אני יכול לשלוח תמונות
פורסם: שבת 24 דצמ',16 18:20
יש פה בעיה באתר התמונה שמורה אצלי במחשב אבל זה לא נותן לי להעלות אותה זה רק עושה לי קישור http:\\\ (תסלחו לי אני קצת חדש)