תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 12:26
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
הפחתת טיניטוס באמצעות מגנזיום ?
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה
  zoharr  
תומך
הפחתת טיניטוס באמצעות מגנזיום ?
הודעה פורסם: רביעי 22 מרץ,17 21:06   
שלום לכולם,

מאמר מעניין שקראתי מצביע על הגורם לטיניטוס והמכניזם הגורם לטיניטוס.
כמו כן המחקר מעלה את האפשרות כי דיאטה מרובת מגנזיום יכולה להשפיע לטובה ולשפר את המצב.
המחקר גם טוען שייתכן שבעתיד יוכלו לפתח תרופות מבוססות מגנזיום לשיפור והקלה של טיניטוס.

מעניין.

http://edition.cnn.com/2017/03/22/health/magnesium-tinnitus-ringing-ears-partner/index.html
moishroom
הודעה פורסם: רביעי 22 מרץ,17 22:22   
הלואי #smile משהו מעניין שבדיוק אני שם לב אליו, אני בדיוק יושב בחדרי עכשיו ויש דממה (חוץ מנחירות של הכלב מידי פעם), ואני השתמשתי במספריים לרגע בלי שום קשר ושמתי לב שגם לאחרי שאני מפסיק לגזור בהן אני עדיין שומע מעיין זנב של ברזל. למרות שהמספריים כבר לא זזות - לא האמנתי למשמע אוזניי אז ניסתי שוב עם המספריים ואותו זנב ברזל מהדהד לי באוזן משך משהו כמו בין 1-2 לערך לכל זנב אחרי שמספריים מפסיקות לזוזה. אני חייב לציין שבחודשים האחרונים בכל פעם שהכלב שלי נובח בפיתאומיות שיש מישהו בדלת אני סובל מכאב קל שנמשך גם קצת לאחר שהכלב נרגע, לעומת זאת עם המספריים אין כאב אבל בהחלט אפשר לשמוע זנבות ברזל שלמעשה עכשיו זאת פעם ראשונה שאני שם לב אליהן
ReuvenM
Administrator
הודעה פורסם: חמישי 23 מרץ,17 07:43   
לצערי המאמר הזה בונה על השערות ומהן מפתח מסקנות.
כמו כן הוא מתמקד בטינטון כתוצאה מתאונה (ווליום לדוגמה), ואילו לטינטון יש זכויות יוצרים רבות מסיבות אחרות (לרבות חסימות כלי דם זעירים).
אמנם מגנזיום חיוני לגוף (ולרוב מקבל אותו בצורה סדירה), אך עשוי להיות מסוכן במצב יתר.
בתחום שלנו, אם מדובר בתאונת עבודה או חשיפה פסיבית, הנזק הינו מכני בראשיתו. במקרים כאלה השמיעה (מערכת הקלט) אכן מעורבת ונפגעת (חלקית, זמנית או תמידית). מקרי טינטון אחרים אינם קשורים למערכת הקלט התוך אזנית, וזו יכולה להיות שלמה ותקינה ובכלל לא קשורה לתוצר הרעש הנתפש במוח.

בפסקה הזו הרמתי ידיים:
ציטוט:
...suggests that somewhere in the brain there are cells generating a false signal in response to a sound which does not exist. Studies show that auditory signals are transmitted from the cochlea, in the inner ear, to a brain structure called the dorsal cochlear nucleus. So in our quest to find out how tinnitus sets in and what prevents it from going away, this is where we started: in the dorsal cochlear nucleus.

בתור 'טינטונאי' בעל וותק, הייתי שמח לו חוקרים בתחום היו כאלה שיש להם טינטון בעצמם כדי שיבינו במה מדובר, מה עוזר ומה מיותר, ובאלו כיוונים יש לחקור. #smile
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » בקרת צליל, שמיעה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון