תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 08:38
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
להפוך מחסן לאולפן- כמה שאלות
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה
  ysy  
להפוך מחסן לאולפן- כמה שאלות
הודעה פורסם: רביעי 04 יול',18 19:44   
שלום וברכה,
אני עכשיו בתוכנית להפוך את המחסן שלי לאולפן, יש לי כמה שאלות והתלבטויות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. צירפתי סרטוט שעשיתי שמראה קצת מה קורה.

בכללי הסיפור הוא שכרגע יש קיר אחד למחסן שהוא קיר בלוקים לא מטוייח עם שער ברזל ישן, אני רוצה להבריג לבלוקים פלטות גבס ומטר פנימה לתוך המחסן לעשות קיר גבס מבודד ובתוך זה את האולפן.
השאלות שלי הם-
1. בקיר החיצוני אני רוצה לעשות חור של 4 צול שיכניס אוויר וכנגד זה בקיר של הבלוקים אני רוצה לשים וונטה שתשאב את האוויר, וככה כשאני פותח את הדלת של הקיר גבס יהיה זרימת אויר, איזה וונטה אני צריך והאם זה באמת יעשה זרימת אוויר בחדר?
2. הקיר שצמוד לחדר מדרגות הוא בעובי 30 ס"מ, אני מתכונן לחפות אותו בגבס ע"י אומגות, האם יש טעם לדחוס צמר סלעים בין הקיר והגבס או שלעומת הבידוד של הקיר זה לא יהי משמעותי?
3. לגבי הקיר גבס- איך מומלץ לעשות? התכנית שלי היא 2 פלטות גבס וביניהם צמר סלעים ובדלת לבודד עם חומרים מה שיתאפשר, יש משהו שפספסתי?
אגב, מישהו התנסה בלוחות גבס "סילבר בורד" של טמבור [הם טוענים שזה מבודד יותר בגלל רמת הדחיסה של החומר].

תודה מראש על כל עזרה ומידע.

לינק לסרטוט:
https://drive.google.com/open?id=1TIw2MwPIADKv7ahjxLt7UED4Rp6C-ie3
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » אקוסטיקה, סביבת עבודה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון