תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 05:28
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
החלפת מנורה בפטיפון טכניקס SL1200
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט
  eranrund  
החלפת מנורה בפטיפון טכניקס SL1200
הודעה פורסם: ראשון 11 מאי,03 16:39   
שלום לכם.

ברשותי פטיפון טכניקס SL1200. לצערי, נשרפה בו המנורה המאירה על התקליט (stylus illuminator). ברצוני להחליף אותה, רק ללא למנורה המקורית, כי עם לLED לבן\כחול (מה שיותר חזק..)
האם למישהו יש ניסיון בביצוע פעולה שכזו?

תודה מראש.
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: ראשון 11 מאי,03 19:15   
אני לא יודע מהו הידע הטכני שלך אז אל תעלב אם ישנם דברים שהם טרייויאליים עבורך.

המכשיר למרות היותו גדול ומסיבי מבחוץ הוא די עדין מבפנים , אם אתה לא יודע איך עושים מה , תעשה לעצמך טובה וקח אותו למישהו שיודע.

לגבי לד לבן , צריך לבדוק איזה מתח אתה מקבל באותה נקודה ומה יכולות להיות ההשפעות של התקנת נורה לא סטנדרטית.

אני אישית החלפתי מספר פעמים את הנורות האלה בנורות תואמות שהזמנתי מחו"ל , אבל אם תחפש טוב תמצא גם בארץ.

אל תשכח שלפניך עומדת כמות לא מבוטלת של ברגים שונים (בערך 40) שצריכים כל אחד לחזור למקומו שלו !.

כל העניין עם הרכבת הנורית לתוך אותו קפיץ קצת מעצבנת בפעם הראשונה , צריך סבלנות וקצת ידיים טובות.

ולסיכום , כבר אמרתי את זה קודם : המכשיר הזה יקר מדי בשביל לעשות עליו ניסויים , אם אתה לא יודע , אל תנסה סתם.

בהצלחה.
הודעה פורסם: ראשון 11 מאי,03 19:42   
מה‭ ‬שנאמר: "הלדים הללו שאנו מדליקים, להיראות ולא לראות המה" (תהילי האלקטרוניקה, כ"ג 1.2)
אם אתה רוצה תאורה צבעונית, שגם תאיר ולא רק תיראה כנקודה צבעונית חסרת ערך, כל פילטר של תאורן (גזור חתיכה קטנה, הוא לא ירגיש) יעשה את העבודה בהשחלה על גבי הנורית.
אתר שיעזור לך (אם יש לך את הכישורים) נמצא כאן, והתוכנית לעזרה בפירוק העדין היא כאן (שרטוט גדול מאוד, חפש את PL1).
  eranrund  
הודעה פורסם: ראשון 11 מאי,03 20:05   
שלום לכם ותודה על התגובות.

ראשית אציין כי אני יודע איך לפתוח את הפטיפון, משום שנאלצתי לעשות זאת כאשר מתג הON\OFF נפל פנימה והייתי צריך להרימו.
הצבע באמת שלא חשוב, והלד אינו ליופי שכן איני מוציא את הציוד שלי מהחדר. מה שכן, אני אוהב לעבוד בחושך.. וזה קצת מעצבן שלא רואים את החריצים #sad.. ברור לי שזו סיבה קצת טיפשית להתעסקות הזאת, אבל זאת ההעדפה האישית שלי...
ראיתי אצל חבר מחזיק מפתחות עם לד לבן, אשר נראה חזק למדי, וחשבתי שפתרון כזה עדיף על המנורה..
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: ראשון 11 מאי,03 21:41   
אם אתה מוציא את הפטיפונים לעבודה , אני מניח שהם בתוך פלייט קייסים.
ואם הם בתוך פלייט קייסים , אז למה לא לחשוב על גוזנק - מנורה רטנה עם צוואר גמיש שנמצא בשימוש הרבה די ג'ייס.
הודעה פורסם: ראשון 11 מאי,03 22:14   
SL, נראה לי שפיספת משהו #smile
... שכן איני מוציא...
SL
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: ראשון 11 מאי,03 22:16   
אהה ... #biggrin
הודעה פורסם: שני 12 מאי,03 18:12   
אם כבר בנורה עסקינן, הרי שאלה:

האם הסיבה שלא מחליפים ברוב הפטיפונים במועדונים ואפילו בבית את המנורה אחרי שהיא נשרפת, הוא מחירה המופלץ?
כמה מנורה מקורית כזו יכולה לעלות?
כמה עבודה של בעל מקצוע בערך עולה?

פשוט שמתי לב שבSL הישנים, כמעט אף פעם המנורה לא עובדת ואתה נשאר לחסדי הכוכבים והמצתים.. #ugh
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » DIY, אלקטרוניקה וחיווט

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון