תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 19:41
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
מילגות לביה"ס בחו"ל
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה
  Amour  
מילגות לביה"ס בחו"ל
הודעה פורסם: שלישי 07 אוק',03 10:23   
למישהו יש מושג מאיפה אפשר לקבל מילגה ללימודי מוסיקה בחו"ל (ברקלי, ג'וליארד וכו')?
מעבר לעצם היותך טוב במה שאתה עושה, ז"א לקבל מילגה מעצם היותך יהודי צדיק, ישראלי נחמד, וכל שאר ירקות.
יש איזה קרן כלשהי?
מה בדיוק הפרוצדורה?
תודה
AMOUR
astond
Act Compatible
הודעה פורסם: שלישי 07 אוק',03 14:01   
בקשר למילגה לברקלי, תפנה לביה"ס רימון. עד כמה שזכור לי הם עושים פעם בשנה מבחנים למילגות בברקלי.
בהצלחה.

http://www.act.co.il/guide/index.php?gu=shwad&ad=261

?

למכירה בבזאר
  Amour  
הודעה פורסם: רביעי 08 אוק',03 14:53   
לא משנה אם אתה תלמיד שלהם או לא?!
mandela
תומך
הודעה פורסם: חמישי 16 אוק',03 16:29   
אם אינני טועה זה משנה אם אתה תלמיד ברימון או לא. גם מי שלומד שם לא יכול לגשת בלי בעיה לבחינה שעורכת ועדה מברקלי (מגיעים פעם בשנה), אלא צריך המלצה של מורה. בכל מקרה שווה לך להרים טלפון למזכירות ולשאול איך תוכל לגשת אם אינך תלמיד.
בכל מקרה אתה יכול להיכנס לאתר של ברקלי (אני לא זוכר את הכתובת אבל אל תתבלבל עם ברקלי קליפורניה) ולבדוק שם. אפשר לבקש שישלחו לך חוברת מידע (חינם, בפעם האחרונה והיחידה שבדקתי) ובה מפורטות בין היתר כל הקרנות\מלגות לתלמידים שאינם תושבי ארה"ב, ויש המון כאלה (קרנות, לא תלמידים...).
בהצלחה,
מנדלה.
mandela
תומך
עוד משהו ששכחתי...
הודעה פורסם: חמישי 16 אוק',03 16:35   
קח בחשבון שגם מי שמקבל את המילגה הכי גבוהה מהוועדה שבאה לרימון, לא מקבל סכום מלא ויהיה עליך להוסיף כמה אלפי דולרים טובים...
אם אתה קצר במזומנים, נסה לבדוק אופציות זולות יותר (ולא בהכרח איכותיות פחות), כמו [URL=http://www.djam.nl/engl/main.htm ]www.djam.nl/engl/main.htm [/URL]- ביה"ס לג'אז באמסטרדם, שעולה כ- 2000 יורו (אל תתפוס אותי במילה).
מנדלה.
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » שדה התעופה

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון