תפריט
שלום Anonymous ::: 2025, 03:17
Facebook
musical act magazine המגזין הישראלי לטכנולוגיות באודיו ומוסיקה Musical Act Magazine
לימודי סאונד באנגליה...
שרשרת זו הוגדרה כמועילה (90) ›
 הגב לנושא
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד
  assaffff  
לימודי סאונד באנגליה...
הודעה פורסם: שבת 09 מאי,09 00:15   
אהלן חברים..
בקרוב אני מסיים צבא, ואני חושב על כל מיני אפשרויות. בגלל שאמי באה מאירלנד ( #smile ) יש לי גם אזרחות אירופאית, והבנתי שאני יכול ללמוד באירופה במחיר נורא זול או אפילו חינם?!? האם מישהו יכול לאמת? מישהו יודע באיזה מוסדות אפשר ללמוד בתחום הסאונד? אשמח לכל מידע.. לונדון מאוד מושכת אותי אבל כל מקום דובר אנגלית יכול להיות מגניב...
תודה מראש.
הודעה פורסם: שבת 09 מאי,09 00:51   
אני לא בטוח מה הכללים לגבי לימודים חינם. זה לא בכל העולם, ולא לכל אזרח אירופאי.
מה גם שבדר"כ מדובר על מוסדות לימודים שמסובסדים ע"י הממשלה. לא על מוסדות פרטיים.
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 09 מאי,09 09:36   
באנגליה שום דבר לא נורא זול, בטח שלא חינם.

אני מניח שאם אתה זכאי למימון ממשלתי (לא כל מי שיש לו אזרחות אירופית זכאי באנגליה) שכר הלימוד במוסדות הציבוריים יהיה דומה למה שתשלם בארץ בלימודים אקדמיים.

במוסדות הפרטיים הסכומים הרבה יותר גבוהים - לפעמים בצדק ולפעמים לא.

תבדוק את תוכנית התואר הראשון של Surrey. היא אחת הטובות בעולם, לצד מק'גיל (קנדה) ודטמולד (גרמניה).

אם הכיוון הוא יותר מדע מדויק (אקוסטיקה, אלקטרו-אקוסטיקה וכו') אז לא חסרים מקומות מעולים באנגליה.
adam77
תומך
הודעה פורסם: שבת 09 מאי,09 10:07   
in the netherlands for example, dutch citizens are entitled to different forms of financial support
when they study in a university (not private schools).
the rules differ from country to country, and you'd be best off starting your inquiry through Irish resources,
where you'll find the information aplicable to you.
government subsidy can come in the form of support during your studies for example,
so it's not always evident at first glimps what it will actually cost.

if you have some contacts living there, you might want to talk to them because the rules change from time to time,
especially since the unification of europe.
oh-babie
S.Supporter
הודעה פורסם: שבת 09 מאי,09 16:37   
רונן חרותי
נציג עסק/מוסד/שירות
הודעה פורסם: ראשון 10 מאי,09 05:54   
למיטב ידיעתי, כדי ליהנות משכר לימוד מסובסד באנגליה אתה צריך להיות לא רק בעל דרכון אירופאי, אלא גם תושב אנגליה לתקופה מסוימת.

בכל אופן, אם תיכלל בקריטריונים לזכאות, עדיין קח בחשבון שכר לימוד של כ- 3,300 פאונד לשנה (לעומת כ- 9,000 פאונד לשנה – שכר הלימוד במרבית המוסדות האקדמיים באנגליה לתלמידים זרים).

ובעניין המוסדות עצמם – אחת האופציות היותר טובות היא לימודי BA Sound Technology ב- LIPA, שהוקם ע"י פול מקרטני ושוכן בליברפול. נציגי LIPA מגיעים לארץ ויקיימו מפגש הסבר ואודישנים למועמדים ב- 26-27 לחודש הזה (מאי) בבית הספר Muzik בתל אביב. עליך רק לקחת בחשבון כי יחס הקבלה ללימודים שם עומד על תלמיד אחד מכל 17 מועמדים, וכי הם לא מחפשים אנשים חסרי רקע.
הודעה פורסם: ראשון 10 מאי,09 10:54   
אני למדתי ב "IMW" במרכז לונדון .(מתחת ל:"סיטי יוניברסיטי")
יש להם מסלול די מקיף ופרקטי של 1-3 שנים + אולפן עם קונסולת SSL +STUDER+ אולפנים דיגיטלים ועמדות מצויידות במקינטושים + לוג'יק.
מיקצוענים אמיתיים, מאוד מומלץ! #thumbsup
אם יש לך אזרחות אירופית זה יעלה לך רק 400 פאונד לשנה.
לאזרחי חוץ זה עולה בערך 15,000 לשנה...

זה היה לפני 10 שנים אז בטח המחירים מעט השתנו אבל זה הכיוון...

בהצלחה
guitar master
רונן
הודעה פורסם: ראשון 10 מאי,09 14:25   
היי רונן
ההרשמות לLIPA החלו כבר?
מתי אפשר להירשם?
ותוכל לומר מה יהיה פחות או יותר במבחנים?
כמו כן אשמח לשמוע איפה LIPA עומדים ביחס למכללות אחרות באירופה כגון SAE או אפילו BARKLEE בקליפורניה
אשמח אם תוכל להתייחס
תודה מראש
idoflax
Act Compatible
הודעה פורסם: ראשון 10 מאי,09 14:32   
בכדי להיחשב לתושב אנגליה מבחינת שכר לימוד אוניברסטיאי (כ3000 פאונד לשנה) וכדומה אתה צריך להיות בעל אזרחות אירופאית ותושב הממלכה המאוחדת (אנגליה, ווילס, סקוטלנד וצפון אירלנד) במשך שלוש שנים לפני תחילת שנת הלימודים.

surrey זו אכן אופציה מצויונת ללימודי סאונד ומוסיקה, יש להם שם תואר tonmeister שנפרס על ארבע שנים, בהן השנה השלישית היא שנת השמה (סטאג'), תוכל למצוא את עצמך סטודנט שעובד בabbey road בלונדון. שכר לימוד לתושב אנגליה הוא כ3000 פאונד לשנה ולזרים זה יכול להיות 9000-10000 פאונד (בהתאם לתוכנית הלימודים) לשנה

lipa זו גם אופציה מצוינת, אני עצמי מנסה להתקבל לשם, אך קח בחשבון שאתה חייב לצבור ניסיון רב בסאונד, הם מחפשים לראות יוזמה וניסיון. דומה טובה תהיה להראות שעבדת באופן עצמאי בכמה שיותר תחומים של טכנאות סאונד כמו הגברה, הקלטה, מיקס, פוסט פרודקשיין וכו'. תוכנית הלימודים שם היא BA בטכנאות סאונד במשך שלוש שנים. היתרון מבחינתי בללמוד שם הוא שמדובר בבי"ס לאומנויות הבמה מה שאומר שאתה לומד לצד סטודנטים למוזיקה, תיאטרון וריקוד, מה שנותן הרבה הזדמנויות לעבודה עם חבריך לספסל הלימודים, מה שלא קורה במקומות אחרים, וזה מאוד חשוב. שכר הלימוד לתושב אנגליה הוא כ3000 פאונד לשנה ולזרים כ9000 פאונד לשנה.
יש הזדמנות, לאחר קבלתך והתחלתך את הלימודים, לזכות במלגה מלאה (שכר לימוד ומחייה!) באדיבות סנהייזר, שנותנים מלגה אחת לאחד הסטודנטים הזרים לטכנאות סאונד, שזה סיכוי של 1 ל8. גם הם ירצו לראות עדויות לניסיון, יוזמה, תשוקה למקצוע ועניין במוצריהם.

לSAE יש סניפים בכל העולם, המון באירופה ושלושה באנגליה: לונדון, ליברפול ואוקספורד. sae הוא מוסד פרטי לחלוטין לכן שכר הלימוד שם הוא קבוע גם לזרים וגם לתושבים, שוב כ9000 פאונד לשנה, אם אני לא טועה. שם יש לך הזדמנות ללמוד גם לדיפלומה בטכנאות סאונד, (שנה אחת full time או שנתיים part time), לתואר ראשון (BA recording arts) (שנתיים) או להמשיך לסניפם באוקספורד לתואר טונמייסטר.
בכל מקרה אם אתה לא נעול על לונדון, אתה יכול ללכת על sae בכל רחבי אירופה, ארה"ב, אוסטרליה ואפילו בחריין אם בא לך.
יש בלונדון גם את london school of sound שהוא עוד מוסד פרטי, רק שם לא מדובר בתואר אקדמאי (כמו bpm בתל אביב).

בהצלחה, והייתי ממליץ לך להתחיל לצבור ניסיון שיעזור לך להתקבל לlipa.

אגב, בגרמניה לאזרחי אירופה הלימודים הם בחינם לחלוטין, אבל אין שם מוסד אקדמאי לסאונד עד כמה שאני יודע, והלימודים מתקיימים בגרמנית.
הודעה פורסם: ראשון 10 מאי,09 15:12   
ציטוט:

ההרשמות לLIPA החלו כבר?
מתי אפשר להירשם?

כן, ההרשמה לאודישנים החלה. לפרטים – מור - 03-6961011.

ציטוט:

ותוכל לומר מה יהיה פחות או יותר במבחנים?

ראה http://www.lipa.ac.uk/downloads/international/Norway-SoundTechnologyAuditionGuidelines.doc

ציטוט:

אשמח לשמוע איפה LIPA עומדים ביחס למכללות אחרות באירופה כגון SAE או אפילו BARKLEE בקליפורניה

ביחס ל- SAE ראה כאן:
http://www.act.co.il/forums/viewtopic.php?t=37787

ביחס ל- Berklee (אני משער שהכוונה ל- Berklee College בבוסטון) – מצטער, לא הייתי שם ואני לא נוהג להביע דעה שאינה מבוססת על התרשמות ישירה.
שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה.
חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת זו
   ראשי » לימודים, הוראה, ספרות מקצועית ומוסדות לימוד

עמוד 1 מתוך 1

עשוי לעניין אותך :
:: תקנון