תומך
פורסם: שני 11 יונ',07 15:56
דני מה שאתה אומר באמת מעניין, רציתי לשאול אותך אם אפשר להגדיר את הקרעכצים שיש לי לפעמים באוזן ימין בעוצמות גבוהות כהיפרקאוסיס (בהחלט מדובר במצבים רגעיים ולא קבועים) ואם יש דרך להימנע מהם או לטפל במצב?
אני חייב לציין שאני משתדל לא להשתמש באטמים איפה שבאמת לא צריך אלא רק בחזרות והופעות (או שאני ליד המתופף שמרביץ או שאני ליד הסאונדמן שמפציץ..). למרות זאת יש לי הרגשה שהרגישות באוזניים שלי פחות או יותר עלתה (או שזה גם עניין פסיכולוגי).
פורסם: שני 11 יונ',07 16:25
אני רוצה להוסיף עוד נקודה לסיפור של דני :
עד לפני שנתיים לא היו לי שום בעיות באוזניים , והייתי הולך להמון מסיבות עם ווליום מאוד גבוה , אך כאשר התחלתי לעבוד בשירות לקוחות זאת אומרת עם אוזניה הופיעו לי כאבים אחרי כמה חודשים , והכאביםהלכו והחמירו לא עזר שהחלפתי אוזנייה או ששיחררתי אותה ככה שלא תלחץ על האוזן , באותו זמן האוזניים שלי נהיו מאוד רגישות לרעש ,ואז באותה תקופה הייתי באיזה מסיבה שניגנו שם בעוצמה חזקה (הייתי ביותר גרועות) ובאמת הרגשתי איזהשהוא כאב ומאז הופיע לי טיניטוס קבוע והלך החמיר עד שהיום זה די רציני כבר , אז אמנם למדתי לחיות עם זה אבל מה שיותר גרוע זה הרגישות לרעשים שהופיעה אצלי שגורמת לכאבים גם שאני שומע מוזיקה בעוצמות נורמליות לחלוטין - אתם בטח יכולים לתאר את הפגיעה באיכות החיים , האמת שגם אני הייתי אצל איזה 6 רופאים בניהם גם מומחים רצינים הם לא מצאו שום בעיה גם בדיקות השמיעה תקינות למרות שתזכרו שהם בודקים תחום תדרים מצוצמם יחסית וגם יש להם טווח פגיעה שנמצא בנורמה ככה שיכול להיות שנפגעה השמיעה שלכם אבל אתם עדין בנורמה אז מבחינת הרפואה זה תקין .
בכל מקרה לי הבעיה הפכה להיות מאוד רצינית וכן אני מודע לזה שכמו שדני אמר יש לזה גם אלמנטים פסיכולוגים ופאניקה לא תעזור אבל חשוב לי להדגיש לכם שאל תתעלמו מסימנים פיזים ואם אתם מרגישים כאב או רגישות תלכו עם אטמים איפה שצריך .